Rozhodla som sa,že sa cez toto pôstne obdobie niečoho zrieknem..A keďže som si "to" sama robievala dosť často,povedala som si,že sa zrieknem práve tohto..Ubehlo odvtedy 9 dní a ja začínam pochybovať,či to vydržím..Chcela by som sa spýtať,či sa už niektorá z vás odhodlala skončiť so sebaukájaním a koľko vydržala. (Priateľa mám,len som proste asi závislá na masturbácii:))
Zrieknutie sa masturbácie na 40 dní...
a inca minule som cital ze to ma vplyv na mozog ako kokain, takze niet divu ze ked to nemas par dni tak sa citis na hovno.
technecium je to o kontrole. ja ju chapem. je to dobry pocit ked si ty nad vecou ako ked sa ti to vymkne spod kontroly a ty uz nie si nad vecou
JUVA a prečo práve tohoto sa chceš zriecť aj ja si to idem o chvíľu robiť, si zober o čo prichádzaš- sama vieš čo máš najradšej, svojimi šikovnými prstíkami tam hrabneš až tá gitarka slastne zastoná, zatvoríš oči, dych sa krásne zrýchly, nastúpi fantázia a slasť až kŕče... a tohto sa chceš vzdať, nie, nie dievča
ja som mal stavku s kamaratom ze to vydrzime 30 dni no dva krat sa nam to nepodarilo ale na treti krat sme to dali na 35 dni ....poviem vam bolo to krute:D
Ach jaj,ľudia,potrebujem,aby ste ma podporili.Povedzte mi napr.:neboj,dokážeš to!:) Lebo tých pár dní sa mi zdá ako večnosť a dneska som to mala zase namále..Musím proste vydržať aj keby čo bolo.
amys mali by sme zalozit klub. zda sa ze nam to prerastlo cez hlavu
ja stale honim, ale ma to uz nebavi. chcem si najst normalnu zenu, aby som si to uz nemusel robit sam. je to take smutne a depresivne.
raz som sa nerobila tyzden:P
JUVA ja som na tom uplne tak isto a tiez si newem pomoct som asi zavislacka
No ale ja sa nechcem robiť sama..To ja už veľmi dobre viem,ako mi to robí dobre.Ale chcem si zvyknúť aj na priateľove ruky,jazyk a pod.Neverím,že niekedy dosiahnem vaginálny,ale aspoň klitoriálny by som chcela s ním zažiť..:(