Ako navratit hustotu vlasov

Príspevok v téme: Ako navratit hustotu vlasov
CMu_Q

mam 20r. a dosledkom HAK mi strasne vypadali vlasy, nemozem ich nosit rozpustene, pretoze su to uz len jemne, poriadne riedke vlasky :( Doteraz (po 5mes.vysadenia HAK YADIN) mi este stale padaju, no trosicku menej nez predtym, verim, ze postupne sa padanie eliminuje.

Zaujimalo by ma, co ste pouzivali, resp. s akymi vyrobkami mate najlepsie skusenosti na obnovu vlasov, rast vlasov a pod. Existuje mnozstvo znaciek, vyrobkov, pripravkov, no neviem, ktory si zvolt. A takisto ako dlho ste ich uzivali, aby bolo vidno prve vysledky (ja som napr. pouzivala 3 mes. Alpicort a nepomohol)

A takisto okrem pripravkov, ake vitaminy, mineraly ste papali. Chcem to totiz skombinovat, aby ucinok bol efektivnejsi. Predpokladam, ze Zinok a kyselina pantotenova je zaklad - no v akom mnozstve ich denne treba papat?

DAKUJEM za kazdu odpoved, velmi mi tym pomozete, pretoze uz som zo svojich vlasov zuufala :((

A ece otazocka, myslite si, ze sa da navratit povodny objem vlasov, ktory som mala pred uzivanim HAK? :(( DAKUJEM.

,

aj ja mám málo a slabé. ale farbím na blond, lebo tmavá farba zvýrazňuje riedkosť a blond opticky zahustí. a cestičku nerobím rovno, ale cik-cak.
mám ich dlhšie a natáčam ich a to hneď od korienkov. a nezočešem, lebo by som mala potom chemlonové. a nalakujem. A pozor ak používate balzamy a tužidlá, tak od nich sú vlasy splasnité, mastné a opticky je ich menej. ja si dám balzam na dve hodiny a potom nielen opláchnem ale ešte raz umyjem šamponom, lebo ich mám hneď z toho balzamu mastné. Iné poradtť neviem. kočky držte sa!

CMu_Q

jj presne tak, a take vlasy ako mam ja urcite v ziadnych salonoch nedoplnaju, mam ich specificke, kucerave, suche, nefarbene,...taketo vlasy tazko doplnit...a tiez by som si to umelo nedala upravit... chcem svoje!

pomoc

umele vlasy mi moje prirodzene nenavratia.
iste, po dobu hojenia by sa to dalo, lenze zahustenie vlasov stoji tolko ako predlzovanie. aj 15000sk na pol roka. ja nie som bohata holywoodska hviezda. takisto zahusdtenie moze oslabit povodne vlasy, citala som o zenach ktorym potom tie ich vypadavali.

,

a normálne zahusťovanie? Veď pozri Belohorcovú napr. A keď pozrieš, pomaly každá herečka, speváčka ... má zahustené.

,

a neskúšali ste tie umelé vlasy, čo sú na klipy? nie parochne ale len také pramene. to si sami pripnete pod svoje keď chcete a večer dáte dole.

pomoc

no ved v pohode, dakedy v budoucnu:) treba sa psychicky podporit lebo vlasy su ebh na dlhe trate, ale verim, ze budu:)

CMu_Q

na Popradskej som - fakulta verejnej spravy. NJ mohli by sme niekedy, sice zajtra cestujem domov, takze do konca tyzdna urcite nie... :)

pomoc

na ktorom inaku si?lol my by sme mohli dat stret dakedy, mozno nas to "nakopne" do zivota, kedze tento problem je lepsie nevytahovat pred znamymi nech sme v ich ociach pekne a akoze sa nam nic take nestalo hoci ajsne ze vidno ze nemame take vlasy