Ako navratit hustotu vlasov

Príspevok v téme: Ako navratit hustotu vlasov
CMu_Q

mam 20r. a dosledkom HAK mi strasne vypadali vlasy, nemozem ich nosit rozpustene, pretoze su to uz len jemne, poriadne riedke vlasky :( Doteraz (po 5mes.vysadenia HAK YADIN) mi este stale padaju, no trosicku menej nez predtym, verim, ze postupne sa padanie eliminuje.

Zaujimalo by ma, co ste pouzivali, resp. s akymi vyrobkami mate najlepsie skusenosti na obnovu vlasov, rast vlasov a pod. Existuje mnozstvo znaciek, vyrobkov, pripravkov, no neviem, ktory si zvolt. A takisto ako dlho ste ich uzivali, aby bolo vidno prve vysledky (ja som napr. pouzivala 3 mes. Alpicort a nepomohol)

A takisto okrem pripravkov, ake vitaminy, mineraly ste papali. Chcem to totiz skombinovat, aby ucinok bol efektivnejsi. Predpokladam, ze Zinok a kyselina pantotenova je zaklad - no v akom mnozstve ich denne treba papat?

DAKUJEM za kazdu odpoved, velmi mi tym pomozete, pretoze uz som zo svojich vlasov zuufala :((

A ece otazocka, myslite si, ze sa da navratit povodny objem vlasov, ktory som mala pred uzivanim HAK? :(( DAKUJEM.

pomoc

jalla: len tak informacne, ked 4mesiace jem kila ovo a zel a pouzivam tbkl na vlasy aj vodicku na rast avzsledok nikde, myslis ze kolko mesiacov este mam cakat?:/nevies odhadnut cca?

jalla

ono najlepsie pre vas vsetky by bola niekolkodnova detoxikacia,kedy by ste sa zhruba zbavili toxinov a odpadov a precistilo by sa vam hrube crevo,potom by sa lesie vstrebavali ziviny z potravy a samozrejme jedlo musi obsahovat vela vlakniny,vitaminov,mineralov,antioxidantov....a to vsetko obsahuje ovocie,zelenina,semienka,oriesky...

pomoc

cmuq: urcite si aj tak pekna, hlavu hore!...tvar apostava je podla mna dolezitejsia... moja tvar vyzera krajsie pri roypustenzch ale nosim ich v stipci lebo sa hanbim strasne:///

CMu_Q

tu otazku si davam aj ja, viem byt trpezliva a pockat kym sa mi vlasky obnovia, len si chcem byt ista, nechcem mat plane nadeje a nakoniec nic z toho :(

pomoc

jalla, ano viem si na hlave pozriet ze mi nerastu ostali fest riedke:/// nenavidim svoje vlasy a nici ma vedomie, ze takmer kazda zena ich ma krajsie:/jem vela ovocia ayeleniny odjakziva som jedla zdravo, aj preto som MALA zdrave vlasy...

pomoc

ja jem vela ovo aj zel. hlavne kvoli postave a ZDRAVIU:/// myslis ze po case sa vlasy obnovia alebo sa budem za seba musiet hanbit do konca zivota? pred kamoskami apriatelom to nevytahujem nech ich na to zbytocne enupozornujem, nech som v ich ociach pekna...no jasne ze vyzeram trapne s takou hlavou:/