Ako navratit hustotu vlasov

Príspevok v téme: Ako navratit hustotu vlasov
CMu_Q

mam 20r. a dosledkom HAK mi strasne vypadali vlasy, nemozem ich nosit rozpustene, pretoze su to uz len jemne, poriadne riedke vlasky :( Doteraz (po 5mes.vysadenia HAK YADIN) mi este stale padaju, no trosicku menej nez predtym, verim, ze postupne sa padanie eliminuje.

Zaujimalo by ma, co ste pouzivali, resp. s akymi vyrobkami mate najlepsie skusenosti na obnovu vlasov, rast vlasov a pod. Existuje mnozstvo znaciek, vyrobkov, pripravkov, no neviem, ktory si zvolt. A takisto ako dlho ste ich uzivali, aby bolo vidno prve vysledky (ja som napr. pouzivala 3 mes. Alpicort a nepomohol)

A takisto okrem pripravkov, ake vitaminy, mineraly ste papali. Chcem to totiz skombinovat, aby ucinok bol efektivnejsi. Predpokladam, ze Zinok a kyselina pantotenova je zaklad - no v akom mnozstve ich denne treba papat?

DAKUJEM za kazdu odpoved, velmi mi tym pomozete, pretoze uz som zo svojich vlasov zuufala :((

A ece otazocka, myslite si, ze sa da navratit povodny objem vlasov, ktory som mala pred uzivanim HAK? :(( DAKUJEM.

machulka006

dík za objasnenie...ja osobne beriem Yadine viac ako rok a pol a problém som s týmto nemala... tak preto mi to bolo také divné...sorry, ak som sa ťa dotkla, nemala som to v úmysle...

CMu_Q

inak machulka: pol roka som uzivala nadalej HAK pretoze som to an nu nezvalovala, hladala som si ine vyhovorky...takze si nemysli ze sme to hned hodili na antikoncepciu, ked uz som fakt nevedela co robit, vyhladala som lekarsku pomoc a tí mi urobili skvele podrobne testy a zistili ze je to z HAK... takze prosim ta, ak si zastankynou HAK, su tu na to ine temy, my mame svoje skusenosti a uz sme sa poucili,... dufam, ze ty raz nezavitas sem s podobnym, ked nie horsim problemom....

CMu_Q

machulka: ja to mam potvrdene testami, a neviem ci si si vsimla ze vela dievcat tu na YADIN nadavalo prave pre padanie vlasov. Myslis ze ked nam vsetkym zacali padat vlasy spolu zo zaciatkami uzivania HAK a prestali spolu s ukoncenim uzivania - ze to nie je z toho? je to CHEMIA!!! a takisto ako chemooterapia sposobuje padanie vlasov, moze aj antikoncepcia, samozrejme zavisi od znacky, od organizmu a pod.... ale bohuzial potvrdili to aj lekari - tii ktori neskryvaju pravdu !!!!

CMu_Q

"," - moja ano je to z HAK, mne tiez ti lekari vraveli ze posobia prave pozitivne na vlasy, lenze to negativne zakryvaju.... mne moj gynekolog sam povedal ze je to z HAK, ze to nie je pre kazdu zenu, je velkou zatazou na organizmus a pod,... a to iste mi povedala aj kozna... robili mi aj testy a tie to potvrdili - hormony mam poblazneneee !!!!

rebeka 12

pre pomoc.robis vraj chybu,ked nenavidis svoje vlasy,treba mat pozitivne myslenie a mat rado svoje telo,ktore si vraj vsetko pamata.musis si povedat,ze mas rada svoje vlasy,vlasy mi nevypadavaju..je to o psychike,vyskusaj to,nic za to nedas

machulka006

ja si nemyslím, že by to hneď muselo súvisieť s antikoncepciou... ale je to veľmi jednoduché to na antikoncepciu hodiť, a potom tu rozširovať aká je strašná...

pomoc

lekari dostanu do vrecka peniaze za kazdy predpisany recept na HAK. som zvedava ktora gynekologicka ju niekedy brala po tom, co si vypocula staznosti pacientiek. HAK zenam skodi, niekedy po mesiaci, niekedy po rokoch ale kazda ktoru poznam sa uz stazovala.

pomoc

umele vlasy mi moje prirodzene nenavratia.
iste, po dobu hojenia by sa to dalo, lenze zahustenie vlasov stoji tolko ako predlzovanie. aj 15000sk na pol roka. ja nie som bohata holywoodska hviezda. takisto zahusdtenie moze oslabit povodne vlasy, citala som o zenach ktorym potom tie ich vypadavali.

,

na www.anticoncepcia.com som sa pýtala, či HAK spôsoví vypadávanie vlasov. odpovedali, že nie, práve naopak. a to sú tam lekári. Naozaj to máte z HAK? Normálne som sa zľakla.