Ako navratit hustotu vlasov

Príspevok v téme: Ako navratit hustotu vlasov
CMu_Q

mam 20r. a dosledkom HAK mi strasne vypadali vlasy, nemozem ich nosit rozpustene, pretoze su to uz len jemne, poriadne riedke vlasky :( Doteraz (po 5mes.vysadenia HAK YADIN) mi este stale padaju, no trosicku menej nez predtym, verim, ze postupne sa padanie eliminuje.

Zaujimalo by ma, co ste pouzivali, resp. s akymi vyrobkami mate najlepsie skusenosti na obnovu vlasov, rast vlasov a pod. Existuje mnozstvo znaciek, vyrobkov, pripravkov, no neviem, ktory si zvolt. A takisto ako dlho ste ich uzivali, aby bolo vidno prve vysledky (ja som napr. pouzivala 3 mes. Alpicort a nepomohol)

A takisto okrem pripravkov, ake vitaminy, mineraly ste papali. Chcem to totiz skombinovat, aby ucinok bol efektivnejsi. Predpokladam, ze Zinok a kyselina pantotenova je zaklad - no v akom mnozstve ich denne treba papat?

DAKUJEM za kazdu odpoved, velmi mi tym pomozete, pretoze uz som zo svojich vlasov zuufala :((

A ece otazocka, myslite si, ze sa da navratit povodny objem vlasov, ktory som mala pred uzivanim HAK? :(( DAKUJEM.

CMu_Q

nj mi nieco hovor, tiez som mala velikansky objem :(krasne dlhe po pas kucerave vlasky :( teraz mam po plecia a nemozem ich nosit rozpustene lebo vyzeraju hrozne... kedy sa to padanie uplne zastavi???

Co vsetko si skusala?

pomoc

aj mne sa to stalo!prisla som o vlasy z HAK yadine, nici mi to sebavedomie, velmi sa hanbim za ne, chodit vonku s takou hlavou...uz ich neberiem 4mesiace tie yadine ale stale mi nerastu nove vlasy aj ked beriem reghaar tbl a pouyivam biohaar vodicku do vlasov:///kedysi som mala nadherne huste vlasy, hustejsie ako normalny priemer, ale teraz nemam skoro ziadne:/ ja sa s tym nedokazem zmierit:///

CMu_Q

ked ja si moc nechcem farbit vlasy, nikdy som si ani nefarbila, mam ich suche,kucerave a preto sa farba akosi na ne nehodi... skor na zdravsie hladke vlasy....

Mimi323

henna - prirodná farba na vlasy, je to super vec.
Kždý deň by si mala jesť zinok, selén, probiotiká, vit. E a C