Ako navratit hustotu vlasov

Príspevok v téme: Ako navratit hustotu vlasov
CMu_Q

mam 20r. a dosledkom HAK mi strasne vypadali vlasy, nemozem ich nosit rozpustene, pretoze su to uz len jemne, poriadne riedke vlasky :( Doteraz (po 5mes.vysadenia HAK YADIN) mi este stale padaju, no trosicku menej nez predtym, verim, ze postupne sa padanie eliminuje.

Zaujimalo by ma, co ste pouzivali, resp. s akymi vyrobkami mate najlepsie skusenosti na obnovu vlasov, rast vlasov a pod. Existuje mnozstvo znaciek, vyrobkov, pripravkov, no neviem, ktory si zvolt. A takisto ako dlho ste ich uzivali, aby bolo vidno prve vysledky (ja som napr. pouzivala 3 mes. Alpicort a nepomohol)

A takisto okrem pripravkov, ake vitaminy, mineraly ste papali. Chcem to totiz skombinovat, aby ucinok bol efektivnejsi. Predpokladam, ze Zinok a kyselina pantotenova je zaklad - no v akom mnozstve ich denne treba papat?

DAKUJEM za kazdu odpoved, velmi mi tym pomozete, pretoze uz som zo svojich vlasov zuufala :((

A ece otazocka, myslite si, ze sa da navratit povodny objem vlasov, ktory som mala pred uzivanim HAK? :(( DAKUJEM.

CMu_Q

ano viem, jednu slecnu som nasla tu na fore ktora sa stazovala na YASMINELLE pre padanie vlasov, ale viac zien tento problem malo v suvislosti s YADIN,... tie dve su rovnake, no yasm. ma menej hormonov, ale v podstate tie istee....

a tie sponky, no nic ine mi neostava, snazim sa nimi jemne zopnut vlasy tak aby netahali, stipec mi vlasy tak ci tak taha....

pomoc

inac nasla som zeny kt. sa to stalo aj po yasminelle, nie len yadine. ono su to 2druhy podobnej antiky, tak v buducnosti neskusaj ani tuto kebyze si nahodou nejaku chcela, aj dr. mi potvrdila ze tie 2su to iste:)

pomoc

ano, aj sponky su dobre, nenicia vlasy ako gumicka. viem ze nam to vlasy nezachrani, ale dokym sa nevratia- co tak modna image baretka? ked si das cool veci urcite nebudes siva mys. podla mna si to myslis len ty a ludia ta urcite vidia krajsiu:)

CMu_Q

ano "pomoc" nedavam si ich do gumky odkedy zacali padat, stipec takisto nepouzivam lebo mi taha vlasy, skor si ich ciernymi sponkami vypnem hore, mam lahucke vlasy a teraz ked su riedke, tak je to v pohode...

jalla

a k tym doplnkom-to nie je prave najlepsi napad,pretoze telo ich dostava v anorganickej(nezivej)podobe a pre telo su malo vyuzitelne,zatial co cerstve ovocie a zelenina su v organickej(zivej) forme,co je pre teo najviac vyuzitelne,takze skorby som sa orientovala inym smerom ako na doplnky vyzivy,jasne,aj to treba,ale s mierou a nie sa nimi krmit

jalla

bambulecka:
papkanie ovocia velmi nepomoze????a co podla teba pomoze?chlieb,mlieko??
odkial ziskas drahocenne antioxidanty,mienralne latky a plno vitmaninov,ked nie z ovocia a zeleniny?a vlakninu???z masa,z jogurtov??ako prepac,ale dvihla si mi adrenalin v krvi tym,co si napisala,vacsiu hlupost som davno necitala...a k tomu ocisteniu organizmu,spominala som to ja a myslis,ze co ti pomoze precitit telo??nie parve ovocie a zelenina?najprv si o tom nieco nastudujem a potom tu hadz take prispevky..by som chcela vediet,co je podla teba zdrave a co ine tymto dievcatam pomoze,aby sa ich telo spamatalo,ked nie prave OVOCIE a zelenina

bambulecka

Caute baby skuste sa popytat Damiana alebo RNG ,urcite vam poradia ake doplnky su na vase problemy.
Ako uz ktosi spomenul ,telo treba najprv poriadne precistit inac to papkanie ovocia velmi nepomoze.