Ako navratit hustotu vlasov

Príspevok v téme: Ako navratit hustotu vlasov
CMu_Q

mam 20r. a dosledkom HAK mi strasne vypadali vlasy, nemozem ich nosit rozpustene, pretoze su to uz len jemne, poriadne riedke vlasky :( Doteraz (po 5mes.vysadenia HAK YADIN) mi este stale padaju, no trosicku menej nez predtym, verim, ze postupne sa padanie eliminuje.

Zaujimalo by ma, co ste pouzivali, resp. s akymi vyrobkami mate najlepsie skusenosti na obnovu vlasov, rast vlasov a pod. Existuje mnozstvo znaciek, vyrobkov, pripravkov, no neviem, ktory si zvolt. A takisto ako dlho ste ich uzivali, aby bolo vidno prve vysledky (ja som napr. pouzivala 3 mes. Alpicort a nepomohol)

A takisto okrem pripravkov, ake vitaminy, mineraly ste papali. Chcem to totiz skombinovat, aby ucinok bol efektivnejsi. Predpokladam, ze Zinok a kyselina pantotenova je zaklad - no v akom mnozstve ich denne treba papat?

DAKUJEM za kazdu odpoved, velmi mi tym pomozete, pretoze uz som zo svojich vlasov zuufala :((

A ece otazocka, myslite si, ze sa da navratit povodny objem vlasov, ktory som mala pred uzivanim HAK? :(( DAKUJEM.

pomoc

joj ty urcite vyzeras dobre aj napriek tomuto:)))mozno by sme mohli byt stastne, ved sme nepribrali 10 kg ako jedna zena co pisala v inom prispevku tento svoj problem a ani nezomreli na krvnu zrazeninu ako ta holka 17rocna:/

CMu_Q

presne tak, ja som taka ista ako ty :) ... a ci sa staram o zdravie, no snazim sa, nefajcim, nepijem (ani prilezitostne, nic) ovocie papam, zeleniny pomenej, pohyb mam asi len cez leto (tenis), lebo pocas skoly len sedim na zadku a ucim sa....

Ja som brala YADIN rok - tak si to vies predstavit ako teraz vyzeram:( ale vlasy mi zacali padat po polroku uzivania...

pomoc

nie si z kosic?ja toto nevytahujem velmi pred znamymi apriatelom akamoskami nech ich an to zbytocne neupozornujem

jalla:diky za zvysovanie sebavedomia, ale je to velmi tazke v mojej situacii.

pomoc

cmuq, ani aj nie som supermodelka. som v principe dost dobry clovek, neklamem, nepodvadzam atd.. staram sa o svoje ydravie. tak jak nasxval sa mi toto muselo stat:/// podla mna by mai mat vonkajsiu krasu taki ludia co su pekny vnutri, ti si ju zasluzia:)))

jalla

ale tie 2 roky som uviedla ako priklad,moze to byt aj podstatne skor...zavisi to naozaj od stravy,ktoru konzumujete,ci sa hybete,ako sa o seba a svoje zdravie starate

jalla

neviem ti to povedat,pretoze neviem,ako je na tom tvoje telo zvnutra,ale to asi nevies ani ty....ale ked toho jes tak ako pises,znamena to,ze telo ma vela roboty same zo sebou,musis byt trpezliva,ale zarucujem ti,ze vysledky budu...

CMu_Q

aale extra pekna niesom, stale som tzv. seda myska bola.... preto ma to tak stve ze aj to jedine pekne co na mne kazdy obdivoval - vlasky -je prec :((