Ako navratit hustotu vlasov

Príspevok v téme: Ako navratit hustotu vlasov
CMu_Q

mam 20r. a dosledkom HAK mi strasne vypadali vlasy, nemozem ich nosit rozpustene, pretoze su to uz len jemne, poriadne riedke vlasky :( Doteraz (po 5mes.vysadenia HAK YADIN) mi este stale padaju, no trosicku menej nez predtym, verim, ze postupne sa padanie eliminuje.

Zaujimalo by ma, co ste pouzivali, resp. s akymi vyrobkami mate najlepsie skusenosti na obnovu vlasov, rast vlasov a pod. Existuje mnozstvo znaciek, vyrobkov, pripravkov, no neviem, ktory si zvolt. A takisto ako dlho ste ich uzivali, aby bolo vidno prve vysledky (ja som napr. pouzivala 3 mes. Alpicort a nepomohol)

A takisto okrem pripravkov, ake vitaminy, mineraly ste papali. Chcem to totiz skombinovat, aby ucinok bol efektivnejsi. Predpokladam, ze Zinok a kyselina pantotenova je zaklad - no v akom mnozstve ich denne treba papat?

DAKUJEM za kazdu odpoved, velmi mi tym pomozete, pretoze uz som zo svojich vlasov zuufala :((

A ece otazocka, myslite si, ze sa da navratit povodny objem vlasov, ktory som mala pred uzivanim HAK? :(( DAKUJEM.

lagie

Ahoj, teda to by ma vazne nenapadlo ked mi padali vlasy ze to mam z HAK a uzivala som tiez Yadine, pripisovala som to vselicomu inemu, teraz uz pol roka neberiem HAK a vlasy sa mi zlepsuju, aj kvalita, ale napr ked som brala HAK tak som nemala celulitidu, vysadila som a celulka sa objavila... hruza
inak skus regeneracny zabal -odkaz odstránený-

pomoc

neviem, kde sa to da nahlasit, vecsina gznekologov len mavne rukou a chce na ans skusat nieco ine, ale ja sa nedam!najviac ma mrzi ked citam o rakovinach prsnika alebo o tromboze a o podobnych veciach. ako toto svinstvo mozu pustat na trh? Sucitim yo vsetkzmi yenami, ktore mali akekolvek nasledky:/

CMu_Q

pomoc: nj tiez ma toto napadlo, ze vela zien to malo a neuviedli to tam,...ktovie ako by sa to dalo, aspon ich na to upozornit...hmm

pomoc

lekari dostanu do vrecka peniaze za kazdy predpisany recept na HAK. som zvedava ktora gynekologicka ju niekedy brala po tom, co si vypocula staznosti pacientiek. HAK zenam skodi, niekedy po mesiaci, niekedy po rokoch ale kazda ktoru poznam sa uz stazovala.

CMu_Q

vlasok - presne tak, hormonalny profil nie je standarnym vysetrenim ako vysetrenie krvi - teda pecenove testy.

Co uz narobime :( kazdy sa uci na vlastnych chybach, teraz to mame potvrdene na vlastnej kozi co je HAK za svinstvo. :((

CMu_Q

ved ja nevravim, ze teraz kazdej babe padaju z YADIN vlasy, zavisi aj od organizmu ako dokaze zvladnut umele chemicke zasahy do tela... okrem toho mi tiez nic nebolo, iba to padanie vlasov,...teda "iba" :(( ...ach, no nic sa nestalo machulka, drz sa a nech si zdrava...

vlasok

tak ja sa hlasim do klubu padajucich vlasov z yadine!!
uz nikdy viacej ziadna HAK.
vysadila som ju v auguste a vlasy su stale v strasnom stave. vraj treba pockat aj rok kym sa telo vrati do normalu a stale regenerovat a regenerovat z vonku aj z vnutra.
keby som vedela, kolko stratim, moje krasne vlasky, tak ju nikdy nezacnem uzivat. smutne je, ze ked niektorej kamaratke hovorim svoju skusenost, tak vacsina zareaguje "nesadla ti", nikdy sa nezamyslia, ake strasne svinstvo je cela hak, vzdy si ju obhajuju. je to cele jeden velky biznis. uprimne, kolkym z vas urobil gynekolog hormonalny skríning, predtym ako vam predpisal HAK? a tiez si myslim, ze ked jednej babe padaju vlasy, tak druhej robi zle niekde inde, vnutorne, ani o tom nemusi vediet niekolko rokov...