Ako navratit hustotu vlasov

Príspevok v téme: Ako navratit hustotu vlasov
CMu_Q

mam 20r. a dosledkom HAK mi strasne vypadali vlasy, nemozem ich nosit rozpustene, pretoze su to uz len jemne, poriadne riedke vlasky :( Doteraz (po 5mes.vysadenia HAK YADIN) mi este stale padaju, no trosicku menej nez predtym, verim, ze postupne sa padanie eliminuje.

Zaujimalo by ma, co ste pouzivali, resp. s akymi vyrobkami mate najlepsie skusenosti na obnovu vlasov, rast vlasov a pod. Existuje mnozstvo znaciek, vyrobkov, pripravkov, no neviem, ktory si zvolt. A takisto ako dlho ste ich uzivali, aby bolo vidno prve vysledky (ja som napr. pouzivala 3 mes. Alpicort a nepomohol)

A takisto okrem pripravkov, ake vitaminy, mineraly ste papali. Chcem to totiz skombinovat, aby ucinok bol efektivnejsi. Predpokladam, ze Zinok a kyselina pantotenova je zaklad - no v akom mnozstve ich denne treba papat?

DAKUJEM za kazdu odpoved, velmi mi tym pomozete, pretoze uz som zo svojich vlasov zuufala :((

A ece otazocka, myslite si, ze sa da navratit povodny objem vlasov, ktory som mala pred uzivanim HAK? :(( DAKUJEM.

RNG

mimie, 300gramov na ludoch nikto neskusal. Bol len skusany ekvivalent na vahu, na potkanoch a tato davka bola urcena ako hranicna toxicka.
Na ludoch boli skusane davky do 100 gramov.A to v infuziach v nemocnici, podavane postupne 24 hodin.Tam neboli zistene ziadne problemy s tejto davky.

RNG

co sa tyka padania vlasov a acni, je to skoro vzdy vec DHT, aj u zien. Preto su rozne synteticke a prirodne hormonalne prostriedky tak ucinne.
Zinok aj vytazopk zo zihlavovych korenov(silny caj) oboje potlacaju premenu testosteronu na skodlivy dehydrotestosteron.Tato sa odohrava aj u zien, nielen u muzov.
Okrem skodliveho DHT sa tym zaroven znizuje hladina testosteronu, co znizuje v tele energiu celkove.

RNG

Leslie, zialbohu cez usta sa absorbuje sotva 2 % vitaminu B-12. A samozrejme tie cisla(odporucena denna davka z roku 1948, ktorych sa lekarska komunitamzatate drzi, hocu ich kolegovia uz davno dokazali na mnohe nedostatocne vysoke davky na optimalnu funkciu organizmu)su tiez mimo.

CMu_Q

**** RNG **** ja pouzivam asi mesiac sampon: PANTHENOL (revitalizacny vlasovy sampon s obsahom mentolu, vitaminov 4%), Vyrobca je: VIVACO s.r.o. ČR, a pisu ze je aj s provitaminom B5. Zda sa mi ze trosku opmaha, lebo vlasy padaju trosink menej. Myslis ze taky sampon staci??

a dnes som si kupila panthenol tablety (100mg) a zinok (10mg) - v akom mnozstve, teda kolko tabliet mam uzivat denne? DAKUJEM

lessie

moze byt, ok, nepoznam normy ...
este na margo DHT, u zien nezvykne byt tato hodnota zvysena. a pokial je, tak zvycajne je androgena alopecia diagnostikovana az po menopauze.
a co sa tyka muzov, pri zvysenej hladine DHT okrem finestaridu a minoxidilu nic vyrazne nepomaha. vlastne podla roznych skusenosti uzivatelov su vysledky aj tak neuspokojive.
no v takomto pripade by som odporucila vitaminy, a "hnojit" dobrym kvalitnym pripravkom (kvalitny neznamena drahy).

inak zihlava a lopuch pomahaju na podporu obnovy rastu vlasov. teda zihlava je super z osobnej skusenosti aj vnutorne na ocistu a detox, a s lopuchom skusenost nemam, ale dievcata si zvyknu pochvalovat rozne vyluhy...

Mimi323

LESSIE, nie je to predávkovanie. Tie percentá sa píšu podľa noriem a tie normy sú veľmi zastaralé. V skutočnosti naše telo potrebuje oveľa viac vitamínov ako sú normy. Takže tie percentá ber s rezervou.
Ja som si všimla že je tam 1000mg vit. C, ja beriem denne 10g a bežná dávka je v pohode 15g. Pri podávaní 300g vit. C sa nezistili žiadne komplikácie u ľudí.

RNG

Niekedy sa padanie vlasov dava tiez dokopy s vysokum vytvaranim DHT.
Nuz na to pomoze zinok, silny caj z korenov zihlavy a na vlasy specificky dost velke davky pantotenickej kyseliny.
Ja som mal onehdy pripravok na vlasy, ktory viacerym pomohol, zlozenie je este stale na nete, hoci obchody su uz zavrete. Ale dany prostriedok je mozne dostat z maloobchodnych distribucnych firiem velkovyrobcu NBTY, napr Puritan.com a inych
Zlozenie je nasledovne:
-odkaz odstránený-

janulqa

njj, tu som to na fore nasla, ale nechcelo sa mi copy viac prispevkov, otvorila som si len temu:Yasminelle a hned na prvej strane bolo toto (ostatne strany som uz nepozerala:

Pridal:
sonia
08/02/2009 18:21
CAwko, Yasminelle uzivam uz skoro rok a posledne 4 mesiace mi zacali strasne vypadavat vlasy, mam asi polovicu objemu nez som mala predtym... Myslite si ze je to kvoli tomu? Pozitivum je ze mi narastli prsia a to z jednotiek na trojky a na vahe mi to teda nepridalo s cim som spokojna...akurat tie vlasy, to ma velmi stve, mam na hlave 5 a pol chlpa.. uzivam aj revalid, ale nejako to nepomaha..mate niekto taky problem?

Pridal:
yasminelle a vypadavanie vlasov
12/01/2009 19:40
akože beriem yasminelle 4. a posledný mesiac, neuveriteľne mi odvtedy padajú vlasy...!!!!!!!!!!!a žiadne pozitívne zmeny som nezaznamenala, práve naopak.

Pridal:
rada
Včera 21:42
vypadavaju z nej vlasy rovnako ako z yadine...ked mas po 40tke preco si nedas teliesko/sterilizaciu ak uz mas deti???