Ako navratit hustotu vlasov

Príspevok v téme: Ako navratit hustotu vlasov
CMu_Q

mam 20r. a dosledkom HAK mi strasne vypadali vlasy, nemozem ich nosit rozpustene, pretoze su to uz len jemne, poriadne riedke vlasky :( Doteraz (po 5mes.vysadenia HAK YADIN) mi este stale padaju, no trosicku menej nez predtym, verim, ze postupne sa padanie eliminuje.

Zaujimalo by ma, co ste pouzivali, resp. s akymi vyrobkami mate najlepsie skusenosti na obnovu vlasov, rast vlasov a pod. Existuje mnozstvo znaciek, vyrobkov, pripravkov, no neviem, ktory si zvolt. A takisto ako dlho ste ich uzivali, aby bolo vidno prve vysledky (ja som napr. pouzivala 3 mes. Alpicort a nepomohol)

A takisto okrem pripravkov, ake vitaminy, mineraly ste papali. Chcem to totiz skombinovat, aby ucinok bol efektivnejsi. Predpokladam, ze Zinok a kyselina pantotenova je zaklad - no v akom mnozstve ich denne treba papat?

DAKUJEM za kazdu odpoved, velmi mi tym pomozete, pretoze uz som zo svojich vlasov zuufala :((

A ece otazocka, myslite si, ze sa da navratit povodny objem vlasov, ktory som mala pred uzivanim HAK? :(( DAKUJEM.

pomoc

daskujem za radu. obavam sa , ze taku skvelu reklamu a drahu cenu si moze dat hocijaky vyrobok...
a ku vyrastaniuto znamena, ze nase loziska vlasov kde povodne boli uz definitivne "odumreli"?

pomoc

daskujem za radu. obavam sa , ze taku skvelu reklamu a drahu cenu si moze dat hocijaky vyrobok...
a ku vyrastaniuto znamena, ze nase loziska vlasov kde povodne boli uz definitivne "odumreli"?

pomoc

RNG

pomoc, zialbohu vyrastanie novych vlasov(tym myslim nove vlasove "cibulky" je dost nepravdepodobne. Je sice niekolko hormonalnych pripravkov, co to do urcitej miery spravi, ale len vtedy, ked sa pouzivaju dlhodobo a tiez nie som s nimi nadseny, lebo hrat sa s hormonami je velmi nebezpecne.
Mozes ale dufat, ze hoci ti vlasy vypadali, cibulky celkom po nich nevyhynuli a vyzenu ti dalsie vlasy.
Z hormonalnych na vlasy je hlavne Rogain for women(minoxidil), ktory je dost ucinny. Najnovsie propaguju ayurvedicku metodu s vyrobkom RH, pozri na
www.revolutionhair.com
Osobne ti nemozem povedat, nakolko je to ucinne, ale bolo tam hromada testimonialov ludi, co im to velmi pomohlo, tak asi na tom nieco bude, hoci rozhodne nie v takej miere, ako to reklamna informacia hovori, spravidla.

pomoc

asi sa pytam zbytocne, lebo nebudete mat to srdce nam tu napisat, ze aj tato moznost je realna... tak radsej sa este opytam, ktore orechy su najlepsie na vlasy?ja jem vela vlasskych

pomoc

RNG, cisto teoreticky, tieto pripravky mam pocit ze skvalitnuju vlasy, ktore mam. ale kedz mi zacne dorastat polovica vlasov ktora vypadala? dodrziavam vela tvojich rad uz 4 mesiace ale stale mi nezacali rast nove vlasy. je mozne ze sa aktivita vlasovych cibuliek na rast novych vlasov uz nikdz nespusti? ze tie hole miesta tak skratka ostanu?ze telo si bude do konca zivota pametat tu strasnu Yadine?

RNG

CMu_Q, na setky doplnky sa pisu rozne vynutene "upozornenia". Napr na vsetkych z USA je napisane, ze su vhodne az pre ludi od 18 rokov. To si vynutila nasa federalna FDA, aby sa deti (nezodpovedne) nahodou nepredavkovali, ked si povedia(a to sa naozaj stalo) ze ked mam jednu pilulku proti akniam(zinok a vitaminy B) tak 50 ich bude ucinkovat 50 krat tak rychlo a skoncili na pohotovosti.
Takze navody vyrobcov nie su totozne s potrebou, dakedyn odporucaju primalo(kliniocky neucinne) aby mali lacne vyrobky, niekedy su nuteni lekarskou komunitou, aby neprotirecili starym a davnoi prekonanym odporucenym dennym davkam, ktorych sa zialbohu lekarsaka komunita od roku 1948 zatate drzi, napriek mnozstva vyskumu, ktore davno zistili, ze mnohe tieto su nedostatocne.
Naviac skoro nikdy sa nerozprava a skutocnej absorbcii, lebo s piluliek a kapsul sa neabsorbuje 100% ale (podla formy a doplnku) casto ovela menej, niekedy len 1%!!!.

CMu_Q

Dakujem velmi pekne RNG :) ... Tak na zinku je pisane max.1tbl.denne (viac iba so suhlasom lekara) ale ked vravis, tak tusim dve tbl. denne by ma nezabili cize by som denne spapala 20mg zinku (10+10) a kyselina pantotenova, pisane je jeden az dva tablety tak z nich by som si dala tri denne (t.j. 300mg kys.pantotenovej)

Neviem ci staci, ci este zvysit davku, ale tak asi zacnem takto :) a inak na tom sampone co som uviedla je pisane, ze pri umyvani vlasov nechat posobit 3-5 min (stale si tak nehavam, aby si vlasy vzali vitaminy, ktore potrebuju)

A okrem toho, treba papat este nejake specialne vitaminy, resp. mineraly? ... a so stravou, treba ju nejako upravit? napr. vela ovoc/zelen. ,?

RNG

CMu_Q, obvykle odporucam podla informacii lekarov z alternativ, davky do 50 mg zinku a 500 mg pantotenickej kyselinu.
Inac je viacero vyrobcov, co to v tychto davkach maju na trhu uz roky, a zatial s tym neboli ziadne problemy,, inac by to nas "velky strazny pes" federalna agencia FDA promptne stiahla z trhu.
Postupne davane zvnutra je to samozrejme podstatne ucinnejsie, ako zvonku vo forme kremov a najma samponov, ktore sa po chvili zmyju.
Nezabudajte na ten silny caj z korenov zihlavy(pit), ten obasahuje rozne vzacne steroly uzitocne na vselico v tele.