Ako navratit hustotu vlasov

Príspevok v téme: Ako navratit hustotu vlasov
CMu_Q

mam 20r. a dosledkom HAK mi strasne vypadali vlasy, nemozem ich nosit rozpustene, pretoze su to uz len jemne, poriadne riedke vlasky :( Doteraz (po 5mes.vysadenia HAK YADIN) mi este stale padaju, no trosicku menej nez predtym, verim, ze postupne sa padanie eliminuje.

Zaujimalo by ma, co ste pouzivali, resp. s akymi vyrobkami mate najlepsie skusenosti na obnovu vlasov, rast vlasov a pod. Existuje mnozstvo znaciek, vyrobkov, pripravkov, no neviem, ktory si zvolt. A takisto ako dlho ste ich uzivali, aby bolo vidno prve vysledky (ja som napr. pouzivala 3 mes. Alpicort a nepomohol)

A takisto okrem pripravkov, ake vitaminy, mineraly ste papali. Chcem to totiz skombinovat, aby ucinok bol efektivnejsi. Predpokladam, ze Zinok a kyselina pantotenova je zaklad - no v akom mnozstve ich denne treba papat?

DAKUJEM za kazdu odpoved, velmi mi tym pomozete, pretoze uz som zo svojich vlasov zuufala :((

A ece otazocka, myslite si, ze sa da navratit povodny objem vlasov, ktory som mala pred uzivanim HAK? :(( DAKUJEM.

CMu_Q

kiez by to bola pravda :((( ... kym som vlasy mala, vzdy som nadavala ake ich mam skarede (aj napriek tomu ze ludia mi ich chvalili), teraz by som za ne dala vsetko :(((

pomoc

cmuq, plne s tebou sucitim:( a chapem ako sa citis. aj ja mam kusery asu take specificke ze si ani nemozem dat pricesok! ale ked vlasy narastli ludom po liecbe chemoterapiou, v buducnosti ich musime mat naspet aj my!!!

CMu_Q

pomoc: uz sa stalo :(( najviac ma stve to, ze som ich mala doslova jedinecne, dlhe kucerave zdrave, kazdy mi ich obdivoval a teraz? :( hniezdo :((((

pomoc

tak co, moja cmuq, riskneme tie depky? ved tie mame aj tak:((( ale obnavam sa toho ze alebo nebudu pomahat, alebo vlasy budu rast aj tam kde nemaju ako uviedla jedna pouzivatelka

pomoc

25. 4. 2007 16:17:21, Mudr.
Jako psychiatr mohu skutečně potvrdit, že Neocapi a Regin, přípravky na vlasy opravdu způsobují depresívní a úzkostné stavy. Princip tohoto vedlejšího účinku nebyl stále dokonale objasněn, ale mezi mým pacienty se objevuje stále více lidí, u nichž se poruchy psychiky objevily právě po zahájení aplikace těmito léky. Po jejich vysazení psychické problémy mizí do dvou až třech týdnů.

diskuse.doktorka.cz

pomoc

neznesiem vedomie ze nie som atraktivna, pred tym som vyzerala aspon priemerne!cio uz...musim sa zamerat na ine veci na sebe, starat sa viac o postavu atd...nech som spokojna. ale to by som sa starala aj tak.

pomoc

ja som mala nizsie sebavedomie aj skrasnymi vlasmi:( teraz si niekedy zelam nech sa zobudim az vtedy, ked budem mat spet svoje vlasy...dovtedy len spat:(strasne mit o nici zivot, nemam tajku radist aked idem vonku vkuse si musim obliect nieco vyrazne alebo sa namachlit atd. nech si nikto nevsima tie vlasy...to mam do konca zivota bojovat stakym sebavedomim? ved tak sa neda fungovat...:((( urcite by som mala lepsie uspechy vsade keby som sa mohla mat rada apekne vyzerala:(( pred priatelom a kamoskami sa tvarim ze moje vlasy su ok nech na ne zbytocne neupozornujem:///antika mi znicila zivot

pomoc

toto som nasla vo fore o vlasoch o neocapile: 20. 4. 2007 10:16:34, Jituš
Každá chemie má nějaké vedlejší účinky, s tím se musí počítat. Já spíš někde ale četla, že hlavní vedlejší účinek Neocapilu je v nadměrném uchlupení těla a ve zhoustnutí obočí. Psali tam, že obočí se pak musí často zastřihávat, protože strašně moc zhoustne. A vůbec v celém obličeji se prý objevují chupy. Mám problém s padáním vlasů, ale teď nevím, jestli to mám s tím Neocapilem risknout, nebo ne. Je tady někdo, kdo ho užívá a nemá vedleší účinky, teda ani nadměrné ochlupení, ani deprese???

Začal jsem nedávno používat na padání vlasů Neocapil, což padání spomalilo, ale projevily se vedlejší účinky. Asi po třech týdnech od používání Neocailu jsem začal trpět bušením srdce a pronásledovaly mě nesnesitelné stavy úzkosti, které vyvrcholily kolabsem a hospitalizací v nemocnici. Skončil jsem u psychiatra, který mi zakázal Neocapil brát. Neznáte někdo způsob, jak brát Neocapil a přitom se vyhnout vedlejším účinkům?

CMu_Q

pomoc: uz sa stalo :(( najviac ma stve to, ze som ich mala doslova jedinecne, dlhe kucerave zdrave, kazdy mi ich obdivoval a teraz? :( hniezdo :((((

pomoc

cmuq, nestresuj, musime to zvladnut!
sice nenasvidim svoj vzhlad ale budme radi ze nemame vaznejsie nasledky-lepsie je vypadavanie vlasov ako pribrat 10 kg alebo mat trombozu alebo rakovinu ako mali niektore zeny z antiky!tak hlavu hore, nebud taky blazon ako ja, nezacni sa nenavidiet kvoli vlasom!