Ako navratit hustotu vlasov

Príspevok v téme: Ako navratit hustotu vlasov
CMu_Q

mam 20r. a dosledkom HAK mi strasne vypadali vlasy, nemozem ich nosit rozpustene, pretoze su to uz len jemne, poriadne riedke vlasky :( Doteraz (po 5mes.vysadenia HAK YADIN) mi este stale padaju, no trosicku menej nez predtym, verim, ze postupne sa padanie eliminuje.

Zaujimalo by ma, co ste pouzivali, resp. s akymi vyrobkami mate najlepsie skusenosti na obnovu vlasov, rast vlasov a pod. Existuje mnozstvo znaciek, vyrobkov, pripravkov, no neviem, ktory si zvolt. A takisto ako dlho ste ich uzivali, aby bolo vidno prve vysledky (ja som napr. pouzivala 3 mes. Alpicort a nepomohol)

A takisto okrem pripravkov, ake vitaminy, mineraly ste papali. Chcem to totiz skombinovat, aby ucinok bol efektivnejsi. Predpokladam, ze Zinok a kyselina pantotenova je zaklad - no v akom mnozstve ich denne treba papat?

DAKUJEM za kazdu odpoved, velmi mi tym pomozete, pretoze uz som zo svojich vlasov zuufala :((

A ece otazocka, myslite si, ze sa da navratit povodny objem vlasov, ktory som mala pred uzivanim HAK? :(( DAKUJEM.

pomoc

RNG, mohla by som sa spytat, ja 4 mesiace beriem zinok, pangamin, teraz reghaar a vlasovu pokozku si mastim biohaarom kazdy vecer. pijem caj specialnz od maminej ynamej na detox pecene od antiky, jem kila ovocia, vela yeleniny a orechov. a vlasy nove stale nerastu... je este nieco opkrem vitaminov a kozmetiky na vlasy? a okrem transplantacie, ta je velmi draha pre mna...nie je na to laser?alebo nejake specialne svetlo na hlavu?

CMu_Q

tak rozmyslam ze tie vitaminy: mega vitamins for hair bude dnes uz tazko zohnat, na tu stranku som pozerala a neviem ako by to dorucili asi by aj postovne dost stalo :((( takze v tomto mam smolu...

RNG

usetri si nohy a najdi na google. Lekarne uz podla nazvu predavaju hlavne lieky a len po strane niektore potravinove doplnky.

RNG

lucinka malicke davky lecitinu sa v tele rozplynu skoro bez ucinku.
Ja som skor za velke narazove davky(1-2 lyzice sucheho cisteho lecitinu)raz az dva krat do tyzdna jedene s jedlami bez tukov, aby sa dostal bez tukov do ciev a tam sa naviazal na tuky cistil(emulzifikator/emulgator?), pripadne az do buniek a tam odburaval tuky. Odporucam to brat raz az dva krat do tyzdna, kazdemu, kto nechce zomriet na nasledky zapchatych ciev(porazky, infarkty, zlyhania nedokrvenych organov atd)
Moja zena to riesi pridavanim lecitinu do zeleninovych polievok aspon raz do tyzdna, pre nas dvoch asi 3 polievkove lyzice. V zeleninovej polievke sa dokonale rozpusti a nijak ho nie je poznat na chuti.

Lucinka33

RNG, prosim Vas, aku davku lecitinu denne odporucate? Ja ho uz asi mesiac uzivam, aby sa mi lepsie ucilo, no zatial som nic take nepostrehla :) Pomaha to podla Vas? A ked zlepsuje cirkulaciu, nepomoze to proti celulitide? Dakujem.

RNG

Inac cistenie ciev lecitinom zlepsi cirkulaciu a tym vyzivu vlasovych cibuliek a rozne zelene tiez zlepsuju aj vlasy(spirulina, chlorella, mlade travy, ...)

RNG

miesto zufania skuste radsej vsetky menovane doplnky, hlavne zinok, pantotenicku kyselinu a silny caj z korenov zihlavy. Niekomu pomozu syntetikov rozhadzanymi hormonami brat yam a Dong Quai, tie casto tie hormonalne neporiadky napravia.
Tiez mozete skusit zohnat menovanu zmes na vlasy(Mega Vitamins for Hair napr od firmy www. puritan.com alebo inych maloobchodnych odbociek megavyrobcu NBTY