Ako navratit hustotu vlasov

Príspevok v téme: Ako navratit hustotu vlasov
CMu_Q

mam 20r. a dosledkom HAK mi strasne vypadali vlasy, nemozem ich nosit rozpustene, pretoze su to uz len jemne, poriadne riedke vlasky :( Doteraz (po 5mes.vysadenia HAK YADIN) mi este stale padaju, no trosicku menej nez predtym, verim, ze postupne sa padanie eliminuje.

Zaujimalo by ma, co ste pouzivali, resp. s akymi vyrobkami mate najlepsie skusenosti na obnovu vlasov, rast vlasov a pod. Existuje mnozstvo znaciek, vyrobkov, pripravkov, no neviem, ktory si zvolt. A takisto ako dlho ste ich uzivali, aby bolo vidno prve vysledky (ja som napr. pouzivala 3 mes. Alpicort a nepomohol)

A takisto okrem pripravkov, ake vitaminy, mineraly ste papali. Chcem to totiz skombinovat, aby ucinok bol efektivnejsi. Predpokladam, ze Zinok a kyselina pantotenova je zaklad - no v akom mnozstve ich denne treba papat?

DAKUJEM za kazdu odpoved, velmi mi tym pomozete, pretoze uz som zo svojich vlasov zuufala :((

A ece otazocka, myslite si, ze sa da navratit povodny objem vlasov, ktory som mala pred uzivanim HAK? :(( DAKUJEM.

pomoc

to je este v pohode, vecsina ludi co poynam si umyva vlasy aj kaydz 3ti den! to je podla mna blbost, lebo tie vlasy si zvyknu abudu sa potom casto mastit...kazdy 5ty je OK. Snazim sa nemysliet na tie vlasy ale vidis, stale tu idem anieco pripisem, neviem sa stym vyrovnat:/// jooj podla mna sa nam to zlepsit musi! ved dneska su kadejake metody!

CMu_Q

tak mne sa takisto nikdy nemastili aj ked ich mam suche ale poslednu dobu ich musim umyvat kazdy 5ty den. nechapem preco, predtym kazdych 10dni ..a to len pri korienkoch mam tak... ze mastneee...

pomoc

jasne aj my budeme mat hrivu:))) na ten biohaar sa ludia stazovali ze im masti vlasy, ale moje su tahke suche ze vdaka tomu vyzeraju normalne azdravo, a nemastia sa mi. ked sa nemastia ani tebe , idealne je ich umyvat mozno raz za 7-8 dni, nech su silnejsie. Ja si vlasy farbim schwarzkopf farbou ale ked vybledne asi si dam len prirodnu hennu, vraj ta vlasy farbi, ale aj osetruje. predavaju aj bezfarebnu na krajsi lesk atd.

CMu_Q

dakujem "pomoc" ... teda, ak to dokazali ine, tak snad aj my :) trosku ma to povzbudilo :) takze sa budem snazit ako sa len da a stale (ak bude nejaka zmena) pisat sem :))

pomoc

moja Cmu-Q, aj vlasok aj vsetky spolutrpiace zienata:)ked to dokazali ine, dokazeme to aj my:)))

Zaslal: čt únor 26, 2009 8:59 pm Předmět:

Ahojky, já jsem měla dlouuuuho blond vlasy a po porodu a už iv těhu začly být šileně křehké a pak mi navíc začly vypadávat. Začala jsem jíst Biosil Plus a patlat se BioHarem a musím říct, že mám už tak 10 cm nových podrůstků a to tak že HODNĚ skoro bych řekla i dvakrát tolik co mých původních vlasů, vlasy rostou rozhodně rychleji. Od konce léta se postupně zbavuju posledních blond vlásků, roste to opravdu rychle. Takže doporučuji VYDRŽET, NEVZDÁVAT SE, nečekat že se výsledky objeví za měsíc. Navíc jsem díky tomuto webu (a i díky pomoci Wensdy) přešla na Hennu Color, takže doufám,že za chvíli budu jako vy krásné dlouhovlásky tady:-))

dlouhevlasy.cz

RNG

riasy su jedlo, tj ucinne davky su samozrejme nie v miligramoch. Odporucam 5 az 10 gramov denne na vylepsenie normalnej stravy, lebo ich obsah je velmi koncentrovany, podstatne viac, ako zeleniny.

CMu_Q

pomoc - skus papat aj kys. pantotenovu - je velmi dolezita(to mi este kozna odporucala) ona vravela 2denne, ale podla RNG mozem papat aj 5 (ale tak ja som si dala normu na 4denne tablety 100mg kys.pantotenovej) treba cmulat, a tie co nie su ochutene moc nechutia, ale pre vlasy uz urobim fakt setko... a potom jasne zinok to je ok, tiez som si teraz kupila a este aj biotin by trebalo a skombinovat so zdravou stravou. Plus ako povedaL : caj z korenov zihlavy pis (posobi aj na detoxikaciu, ale ma aj tie vitaminy ktore potrebujeme) a tiez vmasirovat do hlavy vodu zo zihlavy...