Ako navratit hustotu vlasov

Príspevok v téme: Ako navratit hustotu vlasov
CMu_Q

mam 20r. a dosledkom HAK mi strasne vypadali vlasy, nemozem ich nosit rozpustene, pretoze su to uz len jemne, poriadne riedke vlasky :( Doteraz (po 5mes.vysadenia HAK YADIN) mi este stale padaju, no trosicku menej nez predtym, verim, ze postupne sa padanie eliminuje.

Zaujimalo by ma, co ste pouzivali, resp. s akymi vyrobkami mate najlepsie skusenosti na obnovu vlasov, rast vlasov a pod. Existuje mnozstvo znaciek, vyrobkov, pripravkov, no neviem, ktory si zvolt. A takisto ako dlho ste ich uzivali, aby bolo vidno prve vysledky (ja som napr. pouzivala 3 mes. Alpicort a nepomohol)

A takisto okrem pripravkov, ake vitaminy, mineraly ste papali. Chcem to totiz skombinovat, aby ucinok bol efektivnejsi. Predpokladam, ze Zinok a kyselina pantotenova je zaklad - no v akom mnozstve ich denne treba papat?

DAKUJEM za kazdu odpoved, velmi mi tym pomozete, pretoze uz som zo svojich vlasov zuufala :((

A ece otazocka, myslite si, ze sa da navratit povodny objem vlasov, ktory som mala pred uzivanim HAK? :(( DAKUJEM.

RNG

cmuk, ake mate stastie, ze tam zihlava rastie. Tu v Illinois(USA) nic take v lesoch nie je. Takze sa musim snazit najst nieco v obchodoch, na stastie Swanson predava hotovy vytazok v kapsuliach(samozrejme si nechaju za to poriadne zaplatit)

CMu_Q

"pomoc": ...inak som bola cez vikend u babky a nasla som u nej knizu: "zdravie z bozej lekarne" a bolo tam zopar clankov o padani vlasov: odporucali zapar zo zihlavovych korenov (tusim 3lyzicky na 1/4 litra vody - nechat zaparit) a s tym si umyvat vlasy a aj pit. ze vraj po dvoch tyzdnoch uz jedna zena videla vysledky na starej pani 50rocnej, ktora musela nosit parochnu kvoli tomu,ze vlasy mala take riedke... mno tak uz len pockaj kym narastie ziihlava a hor sa na korene do lesa :D ....

CMu_Q

ja si chcem ist kupit ten biohar - kolko to stoji? staci len ta vlasova vodicka? lebo smpon mam: panthenol, co je myslim si, dobre na vlasy. a mam aj pocit ze trosku zabral....

pomoc

mäta je antistres. to je dobré všeobecne, lebo vlasy môžu padať aj od toho. ale primárne určenie mäty nie je na vlasy.

pomoc

najlepší na vlasy je čaj so žihľavy, alebo na prečistenie od antiky si robím 2 čaje denne zo Silyba mariánskeho. chutí hnusne,ale MF:)pozri, už keď nie vlasy, naša strava a čajíky nám udrží peknú postavu a pleť, rozhodne by som neprestávala s takým životným štýlom:)))uvidíš, telo sa potrebnuje spametať z hormónov,(výrobcu Yadine by som za gule do prievanu zavesila že toto nenapísal do vedľajších účinkov). Ono to chce čas a trpazlivosť a ten biohaar čo používam mi fakt skvalitnil to, čo mi na hlave ostalo:)možno vďaka tomunám už vlasy padať nikdy nezačnú znova a v 30tke budeme vyzerať lepšie ako vlasaté ženy, čo preto prstom nepohnú:)

pomoc

hej aspon si nepripadam divna s takym problemom:) hoci, radsej by som bola keby ho ine zeny ani nezazili:)mne padat prestali vtedy ked som prestala brat Yadine, ale kedy mi porastu nove?
pozri si ten neocapil, ako uz som tu skopirovala aj zle ucinky, ale vraj pomaha tak neviem

CMu_Q

ja takisto sem stale pisem :) neber to ako negativum, ved sa vzajomne podporime a bude to lepsie no nie? :)

inak ja sa s tym takisto neviem zmierit, kedysi som plakala po kazdom umyti vlasov - kolko ich vypadlo :(( teraz je to uz pomenej, ale inak stale padaju :((