Ako navratit hustotu vlasov

Príspevok v téme: Ako navratit hustotu vlasov
CMu_Q

mam 20r. a dosledkom HAK mi strasne vypadali vlasy, nemozem ich nosit rozpustene, pretoze su to uz len jemne, poriadne riedke vlasky :( Doteraz (po 5mes.vysadenia HAK YADIN) mi este stale padaju, no trosicku menej nez predtym, verim, ze postupne sa padanie eliminuje.

Zaujimalo by ma, co ste pouzivali, resp. s akymi vyrobkami mate najlepsie skusenosti na obnovu vlasov, rast vlasov a pod. Existuje mnozstvo znaciek, vyrobkov, pripravkov, no neviem, ktory si zvolt. A takisto ako dlho ste ich uzivali, aby bolo vidno prve vysledky (ja som napr. pouzivala 3 mes. Alpicort a nepomohol)

A takisto okrem pripravkov, ake vitaminy, mineraly ste papali. Chcem to totiz skombinovat, aby ucinok bol efektivnejsi. Predpokladam, ze Zinok a kyselina pantotenova je zaklad - no v akom mnozstve ich denne treba papat?

DAKUJEM za kazdu odpoved, velmi mi tym pomozete, pretoze uz som zo svojich vlasov zuufala :((

A ece otazocka, myslite si, ze sa da navratit povodny objem vlasov, ktory som mala pred uzivanim HAK? :(( DAKUJEM.

pomoc

sak toto, bojim sa, ze si privodim este horsie veci... asi nam ostava s laskou sa starat o to, co mame a urcite sa to zlepsi. Ved aj ludom po chemoterapii narastli nove vlasy, a to si presli riadnym svinstvom a depresiami. Psychika je zaklad, urcite si treba verit a starat sa:)))kludne sa aj modlit... zajtra velmi nestiham ale ked pojdem ku koznej napisem ti co mi na to povedala ona:)

CMu_Q

njj, vsetko je individualne,jednemu pomoze to, inemu nieco ine a pod. ale zase ja necem skusat kym nepridem na ten "svoj" osvedceny vyrobok. Rozhodla som sa ze budem uzivat zinok, panthenol, kupim si biohar, a na jar tu zihlavu (teda zaparene korene zo zihlavy) ...chcem ist na to skor prirodnou medicinkou nez nieco radikalne chemicke ako si uviedla nizzsie, do toho by som nesla, uz sa bojim cokolvek skusat (myslim nieco co obsahuje hormony alebo poriadnu chemiiu) ja mam tiez jemne vlasy takze by mi to urcite znicilo....

Takze asi tolko mno,...uvidim ako sa to bude vyviiijat :( a budem sa aj modlit

pomoc

Jo, Neocapil a všechny vodičky s minoxidilem mají opravdu ten efekt, že ze začátku, tak přibližně první dva až čtyři měsíce to vlasy trochu zlepšuje, ale po této době se vlasy Neocapilem naopak pomalu zhoršují a zhoršují, takže za rok je na tom člověk mnohem hůř, než kdyby žádný Neocapil nikdy v životě nebral. Znám pár kluků z okolí, co to zkoušeli brát třeba rok, ale výsledek byl, že na hlavě po této době díky Neocaplu neměli už ani jeden vlas, jen hrozně jemné bílé chmíříčko. A to nemluvím o tom, že Neocapil má další vedlejší účinky na celkové zdraví.

www.vicevlasu.cz

tak toto ma dost odradza. nicit to malo, co ostalo...mozno to chce s biohaarom a ocistou roky, ale aspon neprideme o to, co nam zostalo...no, nase telo sa predsa jedneho dna urcite zbavi vsetkych hormonov z HAK:)))

pomoc

biohaar stoji mozno 5 euro.nema ziadne negativne ucinky:)))
obavam sa, ze vsetky tieto tbl od RNG sice precistia organizmus, ale vlasy nezhustnu, maximalne prestanu padat. Co mam ale robit ked mi fakt pol roka nepadaju ale nove nerastu nikde?
rozmyslam nad neocapilom, hoci ludia z neho mali depresie, a su tam zle vedlajsie ucinky na srdce:/// neviem, ci to bude vobec fungovat, tak naco si nicit zdravie?ty by si do toho isla?

RNG

ale je tam napodiv pomerne vela pantotenickej kyseliny, snad 3 by ti denne pomohli, co sa tyka zinku a pantotenickej kyseliny. Ine su tam len "do poctu"

RNG

smuk, znacka je dobra, ale produkt ma slabe zlozenie.Ako keby bol specificky vyrobeny pre Europu podla starych odporucenych dennych davok.
porovnaj to s tymto zlozenim, produktu tiez firmy NBTY, kam aj Natures Bounty patri, ale predavane pod napr maloobchodnym menom Puritan's Pride.com
-odkaz odstránený-

CMu_Q

RNG: nasla som jedny tablety (vitaminy) NATURE´S BOUNTY - Hair Booster (vlasový stimulátor) Nature's Bounty

Napomáha zabezpečiť správne prekrvenie vlasovej pokožky a tým vhodnú výživu vlasovým cibuľkám, dodáva látky nevyhnutné pre rast vlasových buniek, priaznivo ovplyvňuje štruktúru vlasu

ake je podla teba ich zlozenie? pisu ze:
Cholín bitartrát 125 mg
Inozitol 50 mg
Kys. listová 0,4 mg
Kys. panthoten 100 mg
PABA 30 mg
Vitamín B3 35 mg
Vitamín B12 0,01 mg
Jód 0,2 mg
Mangán 5 mg
meď 2 mg
Zinok 15 mg
Železo 15 mg
Kvasnice 5 mg
Sójový proteín 100 mg

DAKUJEM Za odpoved.

CMu_Q

Inak nasla som aj zopar pripravkov v i-lekarni na detoxikaciu, myslite ze pomoze? (teda nam asi treba telo aj detoxikovat od toho co sme "papali") nie? nasla som napr:
WALMARK: denoxinal - na dokonale ocistenie organizmu

SPIRULFIT: Prípravok s vysokým obsahom vlákniny, antioxidantov, minerálov a vitamínov pre regeneráciu a detoxikáciu organizmu.

REVITAL: Revital Očista tela priaznivo podporuje a uľahčuje detoxikačné procesy v organizme s príchuťou citróna.

WALMARK: Silymax podporuje prirodzené detoxikačné procesy v organizme a chráni pečeň pred poškodením. Pomáha udržiavať správnu funkciu pečene, zlepšuje regeneráciu jej buniek a

FRUCTOLAC- 12 kociek: Zbavte telo škodlivých látok.

a pod. mate z niektorych,vyssie uvedenych nejake skusenosti?