Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako navratit hustotu vlasov

Príspevok v téme: Ako navratit hustotu vlasov
CMu_Q

mam 20r. a dosledkom HAK mi strasne vypadali vlasy, nemozem ich nosit rozpustene, pretoze su to uz len jemne, poriadne riedke vlasky :( Doteraz (po 5mes.vysadenia HAK YADIN) mi este stale padaju, no trosicku menej nez predtym, verim, ze postupne sa padanie eliminuje.

Zaujimalo by ma, co ste pouzivali, resp. s akymi vyrobkami mate najlepsie skusenosti na obnovu vlasov, rast vlasov a pod. Existuje mnozstvo znaciek, vyrobkov, pripravkov, no neviem, ktory si zvolt. A takisto ako dlho ste ich uzivali, aby bolo vidno prve vysledky (ja som napr. pouzivala 3 mes. Alpicort a nepomohol)

A takisto okrem pripravkov, ake vitaminy, mineraly ste papali. Chcem to totiz skombinovat, aby ucinok bol efektivnejsi. Predpokladam, ze Zinok a kyselina pantotenova je zaklad - no v akom mnozstve ich denne treba papat?

DAKUJEM za kazdu odpoved, velmi mi tym pomozete, pretoze uz som zo svojich vlasov zuufala :((

A ece otazocka, myslite si, ze sa da navratit povodny objem vlasov, ktory som mala pred uzivanim HAK? :(( DAKUJEM.

lesllie

sweet lolita
aj ked sa ti moze teraz zdat, ze ti hak sadla, ale vela neziaducich priznakov, ako samotne padanie moze prist aj s vysdenim... niektore dievcata sa stazuju, ze su ich problemy po vysadeni dokonca vacsie.
s hak treba velmi optrne, dnes sa berie ako cukricky...
vsetko je s hak docasne, treba na to pamatat, aj co sa tyka sweet lolity a jej vlasov, pleti, prs... tak aj co sa tyka vasich problemov dievcata s padanim ci rastom vlaskov kvoli hak. verim, ze coskoro sa vas organizmus umudry a budete mat vsetky haro ako pred zacatim uzivania :-*

sweet_lolitta

Mne HAK sadla, mam vdaka nej opat peknu plet, vacsie prsia a vobec som nepribrala, no a bolesti pred menstruaciou ustali, cize mam asi stastie, ze je u mne vsetko ok. Co sa tyka vlasov, vzdy som ich mala dobre az na sprosty pokus minule leto, z ciernej farby spat na moju a potom cervenu..... rapidne sa mi zriedili vlasy, ale to s HAK moc spolocne nema. Teraz uz opat hustnu, pouzivam vlasove vody, hennu a prirodnu kozmetiku.

pomoc

najviac ma štve to, akými rečičkami ju predávajú, že budete mať krásnu pleť, vlasy atď....práve o tie vlasy sme prišli a prichádzame kvôli HAK! nehovoriac o zadržiavaní vody v tele, ktoré je podľa mňa vrcholne neestetické, či o depresívnych náladách. Tí vedci robia zo žien pokusné králiky:(

pomoc

Presne tak, HAK je jednoznačne na vine, veď nikdy pred tým sme také čosi s vlasmi nezažili,horšie je, že doktori len mávnu rokou s tým, že telo sa od HAK po čase očistí, ale ako dlho to bude trvať a ako tomu dopomôcť, to nám neporadia
:((( tak ako ma neupozornili, že môj problém sa dá riešiť aj inak, oni mi rovno poradili že HAK!:( jooj musíme byť už Ok konečne!

CMu_Q

Ide o to, ze mne uz testy robili a dosledkom uzivania HAK sa mi takpovediac zblaznili hormony, ktore doposial napravujem... a to mi sposobuje padanie vlasov aj po takom dlhom case od vysadenia. S hormonmi nie je sranda a len tak lahko ich dat do normy, po takom "zakroku" (HAK), to da poriadne zabrat...

PROSTO LEKARSKY TO MAM POTVRDENE!!! Niet o com polemizovat

sweet_lolitta

cmuQ a dala si si robit aj krvne testy? Lebo ucinky HAK neposobia az tak dlho po vysadeni. Mne z HAK narastli prsia, no musela som ju pred jednym zakrokom vysadit a ani nie do mesiaca mi uplne splasli a plet, ktoru som vdaka HAK mala ako babatko, sa mi tiez vratila do povodneho stavu v kratkom case..... Myslim si, ze by si si to mala overit, ci nemas nieco ine, padanie viac ako 100 vlasov za den je chorobne.

CMu_Q

ved ale teba ma co posuvat do predu, tebe uz aspon vlasky nepadaju, tak sa nemusis bat ze to bude horsie, moze byt uz iba lepsie... lenze ja mam stale problem s padanim a po 5 mesiacoch takmer ziadna zmena, stale padaju aj ked o kusocek menej ale stale je to chumac vlasov v dlani ... :( fakt vela vlasov mi este pada a to uz mam dost riedke...