Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako navratit hustotu vlasov

Príspevok v téme: Ako navratit hustotu vlasov
CMu_Q

mam 20r. a dosledkom HAK mi strasne vypadali vlasy, nemozem ich nosit rozpustene, pretoze su to uz len jemne, poriadne riedke vlasky :( Doteraz (po 5mes.vysadenia HAK YADIN) mi este stale padaju, no trosicku menej nez predtym, verim, ze postupne sa padanie eliminuje.

Zaujimalo by ma, co ste pouzivali, resp. s akymi vyrobkami mate najlepsie skusenosti na obnovu vlasov, rast vlasov a pod. Existuje mnozstvo znaciek, vyrobkov, pripravkov, no neviem, ktory si zvolt. A takisto ako dlho ste ich uzivali, aby bolo vidno prve vysledky (ja som napr. pouzivala 3 mes. Alpicort a nepomohol)

A takisto okrem pripravkov, ake vitaminy, mineraly ste papali. Chcem to totiz skombinovat, aby ucinok bol efektivnejsi. Predpokladam, ze Zinok a kyselina pantotenova je zaklad - no v akom mnozstve ich denne treba papat?

DAKUJEM za kazdu odpoved, velmi mi tym pomozete, pretoze uz som zo svojich vlasov zuufala :((

A ece otazocka, myslite si, ze sa da navratit povodny objem vlasov, ktory som mala pred uzivanim HAK? :(( DAKUJEM.

CMu_Q

tinka - je tazke s istotou dopredu povedat, ze aj tebe sposobi podobne problemy ako nam, na YAz sa vo vseobecnosti vela zien stazovalo, ale nie pre padanie vlasov, skor boli spomenute ine neziaduce ucinky (v teme si to najdi), v kazdom pripade HAK je zatazoou pre organizmus a v konecnom dosledku aj ked sa pocas uzivania neprejavia ziadne neziaduce ucinky, o par rokov sa mozu dostavit a mozu byt naozaj vazne... ide o to, ze je to zasah umelymi hormonmi a kazde telo na ne reaguje rozne, aj keby si chcela zacat uzivat hormonalku, tak vecne ju nebudes moct papat... a po vysadeni sa ti tvoje terajsie problemy vratia, ked nie este horsie :( ja som napr. po vysadeni nedostala dost dlho kramy a dost dlho (este aj teraz) sa liecim kvoli poblaznenym hormonom, napr. zvyseny prolaktin, ktory brani otehotneniu (znemoznuje otehotniet) a s tym nie su srandy, to mi povedal aj lekar, preto si zvaz ci ti tak zalezi na tyzdni utrap (pocas menstruacie) allebo skor na svojom zdravi a zdravi svojich potomkov...

RNG

tinka, uprava hormonov(menstruacia, PMS, opuchanie, prechod) sa da riesit prirodnymi doplnkami, polotovarmi na vytvorenie vlastnych prirodzenych hormonov, podla potreby tela.
Odporucam na to najma,yam alebo senovku grecku, ale aj pupalkovy olej, damianu a Dong Quai.
Clovek nepotrebuje v tele umele chemikalie ale prirodne latky, v tomto pripade vlastne hormony a nie nejake neprirodzene chemicke nahrazky.

tinka.

Ja som bola u gynekológa kvôli dlhej a silnej ale veľmi silnej menštruácii. A mala som ju až 9 dní. Predpísala mi YAZ a mala by som bud. týždeň začať. Mám 29 rokov . Ale teraz ste ma fakt vystrašili. Mne vlasy padajú dosť aj teraz. A to ich ešte neberiem. Tak čo mám robiť? Pomoc.

pomoc

v USA by sme sa topili v peniazox vdaka zalobe, len tu by sa snami nebabrali, lebo tie firmy podplatia kazdeho a normalny bezny smrtelnik nema sancu:/

CMu_Q

nj ten letak, doteraz mi neda spavat, ako to, ze to tam nebolo uvedene, ked tolko zien postihlo padanie vlasov uzivanim yADinu? :(

pomoc

lesllie:presne tak, dnes sa berie HAK ako cukricky, som zvedava ci by ju brali aj ti vedci co ju vyvijaju...a kolko mediciek a chemiciek a kozmeticiek atd. co poznam je zasadne proti HAK, dobre vedia preco, co vsetko je v tom svinstve, len nas nikto nevaroval, na letaku Yadine nie je nic o vlasoch...ach jay, teraz uz len cakat, ale urcite sa to musi zlepsit:)

pomoc

branie HAK sex dokaze dokonca znekvalitnit, ved kolko yien sa stayuje ye s nou stratili xut na sex, pripadne mali pocas jej brania zapaly a tie museli liecit tak sa museli sexu vyhnut, pripadne mali problem so zvlhcenim...potom je to doslova antikoncepcia:///potom ten pozitok zo sexu ani nie je taky skvely ako ked je na neho vyssia xut, no nie? sex sa da uzivat aj bez HAK,su aj ine metody, ktore na rozdiel od HAK nenicia organizmus.

A mne tiez nepadali vlasy pri vsetkych tbl ale ay pri Yadine, to je poucenie ze clovek nikdy nemoze vediet co mu to sposobi:/// proste pri sexe pouzivat inu ochranu a na plet a vlasy kvalitnu kozmetiku:)

CMu_Q

sweet lolila a ine babenky: preco pozerate na samotny sexualny zazizok, aby bol bez strachu, bez akychkolvek babraciek s kondomami, alebo pharmatexom, ci inymi metodami antikoncepcie? To pre vas je dolezitejsi bezstarostny sex pred vasim zdravim, resp. zdravim vasich potomkov? :( no je to dost smutne... nezabudnite vsak, ze sex je V PRVOM RADE na splodenie dietata a az v druhom rade na uspokojenie potrieb cloveka. Ak vam viac zalezi na samotnom sexe tak by ste sa mohli trosku zamysliet...

Teda neviem, aspon pre mna je dolezitejsie zdravie a az potom uspokojenie sexualnej potreby...

lesllie

to je dobre, znamena to, ze si jedna z tych stastnych, na ktore ma hak skor pozitivny nez negativny vplyv...
ked som ja vysadila hak prvykrat v zivote par rokov dozadu, tak vysedok bolo tiez akne, druhykrat s hak som obetovala vlasy...:( ale akne sa mi paradoxne definitivne stratilo.
dnes by som do hak uz nesla. a btw s kondomom vie byt niekedy tiez sranda :)))

sweet_lolitta

ja som HAK vysadila na par mesiacov a jedine co sa stalo bolo, ze sa mi zase zacalo robit akne, co sa s kozmetickou zlepsuje aj tak, prsia sa mi vratili do povodneho stavu a vlasy tak ako pred tym, nic im to nespravilo. Ja sa na HAK bojim len toho, co to spravi, ked raz budem mat dieta, ci terajsie uzivanie mu nejak neposkodi ked ho budem cakat v brusku... No ked vysadim, tak si neviem predstavit zivot v strachu, ze otehotniem a s kondomom to uprimne nie je take potesenie, no keby to bolo nevyhnutne, tak to obetujem samozrejme.