Ako navratit hustotu vlasov

Príspevok v téme: Ako navratit hustotu vlasov
CMu_Q

mam 20r. a dosledkom HAK mi strasne vypadali vlasy, nemozem ich nosit rozpustene, pretoze su to uz len jemne, poriadne riedke vlasky :( Doteraz (po 5mes.vysadenia HAK YADIN) mi este stale padaju, no trosicku menej nez predtym, verim, ze postupne sa padanie eliminuje.

Zaujimalo by ma, co ste pouzivali, resp. s akymi vyrobkami mate najlepsie skusenosti na obnovu vlasov, rast vlasov a pod. Existuje mnozstvo znaciek, vyrobkov, pripravkov, no neviem, ktory si zvolt. A takisto ako dlho ste ich uzivali, aby bolo vidno prve vysledky (ja som napr. pouzivala 3 mes. Alpicort a nepomohol)

A takisto okrem pripravkov, ake vitaminy, mineraly ste papali. Chcem to totiz skombinovat, aby ucinok bol efektivnejsi. Predpokladam, ze Zinok a kyselina pantotenova je zaklad - no v akom mnozstve ich denne treba papat?

DAKUJEM za kazdu odpoved, velmi mi tym pomozete, pretoze uz som zo svojich vlasov zuufala :((

A ece otazocka, myslite si, ze sa da navratit povodny objem vlasov, ktory som mala pred uzivanim HAK? :(( DAKUJEM.

CMu_Q

ja mam dost kucerave vlasy, nie len trosku, ale fakt velmi! ...a este pred par mesiacmi som ich mala po zadok dlhe, teraz len po plecia (kedze su take riedke - musela som ostrihal :((

pomoc

kuceravym typom to prestrihanie moze pomoct ...ak su vlasy rovne tak pri prestrihani mozu tiez ziskat objem, len tie spodne by nemali byt ovela dlhsie ako horne, vtedy naopak vidno ze tie dlhe su riedke.

pomoc

aha...mne prestrihanie pomohlo lebo som ahoj:))) myslim, ze 40az 100vlasov je este v norme...na strankach o vlasoch sa pise kolko vlasov denne bezne vypadne a nie je to patologicke...
ja som kucerava a ked su kratsie moje vlasy vyzeraju vdaka kusceram naoko husto.CMu-Q pisala ze ma tiez vlasy trochu skuceravene tak som myslela ze by to mohlo pomoct aj jej

sweet_lolitta

no ja neodporucam prestrihavat, lebo teraz mam s tym sama problem, ze pri koncekoch vyzeraju moje vlasy riedko... Mne po gumovani farby vlasy hrozne padali asi rok, teraz mam naozaj taku slabu polovicu. Teraz mi padaju menej aj vdaka strasnej podpore zvonka aj zvnutra (vitaminy, henna, vlasove vody....) ale stale je to do 100 vlasov denne, ako kedy, niekedy 40, alebo aj viac, je to vela?

pomoc

najlepsie na tento typ vlasov je nosit ich postupne zostrihane, alebo prestrihane do mikada a postrapatene nech su objemnejsie.Pripadne ich ozivit pestrymi celenkami apod., vdaka tym celenkam nebudu jemne vlasky tak lietat apadat do tvare.

pomoc

verim, ze sa to zlepsi starostlivostou, hoci niektore veci su zahada preco vznikaju:///
ten caj, mas vela druhov a znaciek,Herbex, Lerox, Himalaya... to je jedno ktora znacka a ceny sa lisia od eura az po 3E za krabicku, v lekarni ti poradia. Maju aj v potravinach, na krabickach je vzdy nazov ze na co su urcene. V KE nie je problem ich zohnat hocikde. U Bylinkara v meste maju dokonca aj caj na vlasy specialne, aj caj na cistenie krvi.Ja striedam znacky, aj zl;ozenia cajov, oni aj rozne chutia.

fiona

ja uz mam dokonca taky problem, ze aj ked nosim vlasy v cope, tak mi niektore miesta na hlave vlasy nezakryju, proste musim si to tak vselijako svedomito pozakryvat...a to sa ma pred 4 rokmi pytali ludia, ci to mam od prirody take huste vlasy... HAK som nikdy nebrala, vobec neviem, kde je problem, vyskusala som uz vsetko. jedine, co mi pomahalo redukovat vypadavanie boli tabletky od nestle inneov

CMu_Q

pomoc - to nemozes povedat, ze nebudem plesata, ono ani len netusim ake mam uz riedke vlasy a ako stale padaju (priznavam ze o cosi menej nez predtym) ale na terajsiu "hustotu vlasov" je to pomerne dost. Minule som si prehrabla vlasy odspodu a priatel sa az zlakol ako mi uz vidno pokozku hlavy, proste skoro ziadne vlasy, len jemne vlasky sem tam, ktore su uz natolko riedke ze fakt nemozem nosit rozpustene... :(

Inak ten caj sa ako vola? co pijes? som si chcela kupit, a kde ho tu v KE dostat? kolko stojii?

pomoc

Dokym sa nam nezahustia, mohli by sme zvyraznit na sebe nieco ine, nech dobre vyzerame. Urcite si niecim jedinecna, zvyrazni to. Ja mam rada sexy(nie vulgarne) oblecenie priliehave ku postave. Urcite si mozes dovolit obliect kadeco, ide jar, budeme behat v minisukniach...ludia sa budud za tebou obzerat a nebudu riesit tvoje vlasy:)
poznam aj vlasate slecny, ale nerobi to z nich miss universe...tak nezufaj, hlavu hore, tie vlasy sa nam ozdravia:)
ja si lejelm na hlavu aj zihlavovu vodu...500ml ma vyslo na 40SK, znacka Baklea od DM