Ako navratit hustotu vlasov

Príspevok v téme: Ako navratit hustotu vlasov
CMu_Q

mam 20r. a dosledkom HAK mi strasne vypadali vlasy, nemozem ich nosit rozpustene, pretoze su to uz len jemne, poriadne riedke vlasky :( Doteraz (po 5mes.vysadenia HAK YADIN) mi este stale padaju, no trosicku menej nez predtym, verim, ze postupne sa padanie eliminuje.

Zaujimalo by ma, co ste pouzivali, resp. s akymi vyrobkami mate najlepsie skusenosti na obnovu vlasov, rast vlasov a pod. Existuje mnozstvo znaciek, vyrobkov, pripravkov, no neviem, ktory si zvolt. A takisto ako dlho ste ich uzivali, aby bolo vidno prve vysledky (ja som napr. pouzivala 3 mes. Alpicort a nepomohol)

A takisto okrem pripravkov, ake vitaminy, mineraly ste papali. Chcem to totiz skombinovat, aby ucinok bol efektivnejsi. Predpokladam, ze Zinok a kyselina pantotenova je zaklad - no v akom mnozstve ich denne treba papat?

DAKUJEM za kazdu odpoved, velmi mi tym pomozete, pretoze uz som zo svojich vlasov zuufala :((

A ece otazocka, myslite si, ze sa da navratit povodny objem vlasov, ktory som mala pred uzivanim HAK? :(( DAKUJEM.

pomoc

mne ešte na vlasy poradili obyčajnú žihľavovú vodu, 500ml od Balea v DM som kúpila iba za 40SK, a vlasy sú po nej svieže, nebudeš si ich musieť často umývať a tým ich ušetríš aj od padania:) aj ja si nadávam, že som sa dala na HAK, stále túžim po pôvodných vlasoch, ale to sa časom dá do normálu:)

pomoc

Súhlasím s vsevedkou, vždy si nájdi činnosť, ktorá ťa zabaví, xoď vonku, spoznáš nových ľudí...niekde medzi nimi čaká niekto, s kým ti to výjde!:)))ale neboj sa tak o neho, vo vzťahu musia obaja dýchať a dôverovať si, že to nikdy nezneužijú. viem že to je ťažké,že sa nám len hovorí, ale myslíme to v dobrom, uvidíš, si silná, vydrž to a budeš šťastná:)

aj ja som si dala HAK nex ma napraví a práve tá mi spôsobila ten výpadok vlasov. Napraviť ma stačilo inými liekmi ako HAK, ale to mi Dr. nepovedala!čiže som si zbytočne aj kvôli nej pokazila organizmus!to sú dnešní odborníci:(telu aj dlho trvá, kým sa prečistí od antiky, ale keď budeš jesť zdravo astále piť aj tie čaje, určite to pôjde, neboj sa, v budúcnosti si už ani nespomenieš že ti vlasy toľko padali:)

vsevedka

Len trpezlivosť!!!Chyba v organizme, alebo nerovnováha v metabolizme sa prejaví hneď a niekedy i rapídne, s tou "opravou" je to už však horšie, musíme si počkať až mesiace.

CMu_Q

no hej, ale ja si uz nemozem dovolit padanie vlasov, sakich mam uz nenormalne riedke :( fakt uz sa to musi zastavit lebo hrozi to najhorsie, uz papam zinok, kys.pantotenovu, davam si biohar vecer, este tu penu som si chcela kupit pantotenovu

vsevedka

Teraz je najhoršie obdobie, čo sa týka padania vlasov(predjarie,jar).To vlasy padajú hádam všetkým, po umytí mám tiež teraz plnú vaňu, keď varím, jedine zopnuté gumičkou, ináč by bo bolo jedlo aj s príchuťou...

vsevedka

Tak to mi je ľúto.Slová netráp sa, to je asi zbytočné, "vidím",že sa trápiš.Ale ak to už on takto rozsekol, nechaj to už tak, radšej sa vrátiť z kratšej cesty.A hlavne neseď doma alebo intráku, ja som toho svojho chlapa pre celý život našla, keď som to už vôbec nečakala, 1.januára, keď som šla pešo na Martinky po sviatkoch eliminovať tukové vianočné zásoby.Keby som bola vtedy lenivá, či rozjímala doma, tak sa určite nestretneme.