Ako navratit hustotu vlasov

Príspevok v téme: Ako navratit hustotu vlasov
CMu_Q

mam 20r. a dosledkom HAK mi strasne vypadali vlasy, nemozem ich nosit rozpustene, pretoze su to uz len jemne, poriadne riedke vlasky :( Doteraz (po 5mes.vysadenia HAK YADIN) mi este stale padaju, no trosicku menej nez predtym, verim, ze postupne sa padanie eliminuje.

Zaujimalo by ma, co ste pouzivali, resp. s akymi vyrobkami mate najlepsie skusenosti na obnovu vlasov, rast vlasov a pod. Existuje mnozstvo znaciek, vyrobkov, pripravkov, no neviem, ktory si zvolt. A takisto ako dlho ste ich uzivali, aby bolo vidno prve vysledky (ja som napr. pouzivala 3 mes. Alpicort a nepomohol)

A takisto okrem pripravkov, ake vitaminy, mineraly ste papali. Chcem to totiz skombinovat, aby ucinok bol efektivnejsi. Predpokladam, ze Zinok a kyselina pantotenova je zaklad - no v akom mnozstve ich denne treba papat?

DAKUJEM za kazdu odpoved, velmi mi tym pomozete, pretoze uz som zo svojich vlasov zuufala :((

A ece otazocka, myslite si, ze sa da navratit povodny objem vlasov, ktory som mala pred uzivanim HAK? :(( DAKUJEM.

pomoc

TY ani ja nebudeme plesate nikdy!!!nerob si taketo negativne myslienky,mas pred sebou dlhy zivot, este 100x sa ti mozu stihnut vlasky zahustit:)
ja jem len to co je zdrave, to sa urcite dorazi aj na vlasoch:) keby si si predsa len chcela kupit ten laserovy hreben, urcite by si ho zohnala na nete alebo v obchodoch lanejsie, len to treba poriadne hladat. vela krat sa vyrobky z topshopu ocitli v obchodoch, hoci reklama klame ze len objednat sa da, a boli lacnejsie. Len ja tomu hrebenu velmi neverim...tvoja pricina padania su hormonalne zmeny od HAK a ziaden hreben nezmeni to, co sa deje v tvojej peceni. Preto je pre nas zbytocny, telo sa musi precistit zvnutra od antiky:)

CMu_Q

sory ze dvakrat nahodilo spravu, ale pri odosielani prvej mi naskocil error, tak som myslela ze to neodoslalo.... :)

CMu_Q

njj, tak ja mam postavu dobru, mozno ze trosku viac chudu, ale aj ked papam vela a (aj sladkosti) tak nepriberiem. Ono len ma to tak zaujalo ze uz nieco ine vymysleli, aj ked viem, ze mozno je to dalsi oblbovak ludiii... ale tak ked budem takmer plesata, tak mozno skusim aj to, "topiaci sa aj slamky chyta" ale vitaminy budem jest aj dalej samozrejme....

CMu_Q

postavu mam peknu, teda mozno trosku viac chudu, ale tak aj ked papam vela, nejde mi pribrat, co uz,....a ten pristroj ci co, viem, ze moznoo dalsia oblbovacka, ale ked budem plesata tak mozno vyskusam aj to... "topiaci sa aj slamky chyta"

pomoc

keby toto fungovalo, neexistovali by plesati muzi anikto z nich by si nemusel platit transplantacie.
tych nehoraznych 99,25 EUR (2.990,01 SKK)investuj do zdravej stravy a vyzivovych doplnkov, lebo hlavne tou stravou ziskas aj peknu postavu a plet a zdravie je dolezite, tam tie peniaze nie su nikdy zbytocne vyhodene:)))

CMu_Q

toto som nasla, ale netusim ci by to pomohlo (aj je to dost drahe a v konecnom dosledku neviem ci sa da verit top shop vyrobkom) je tam i video skus kuk:) ....

www.topshop.sk

CMu_Q

ano presne tak, vies dnes je tendencia nahrabat co najviac do vreciek, a na to myslia aj vyrobcovia, vseobecne povedane trh v oblasti farmacie (ak hovorime o konkretnejsom odveti). Uz na vysokej skole sa buduci lekari ucia akym sposobom chorobu vyliecit, avsak liek vidia len v podobe klasickych farmaceutickych preparatov, vyrobkov, antibiotik, HAk, a pod. Aj napriek tomu, ze dana choroba, resp. zdravotny defekt sa da vyliecit prirodnou, zdravsou cestou, napr.: med, propolis, zihlava, materina duska - nasa prirodna nam dala tolko "liekov" (takmer na vsetky choroby) no dnes na to uz malokto verii (kazdy sa radsej spolahne na tabletocky a kremiky) je to tak, trh sa dostal do popredia a dôraz sa tu nekladie na to aby sa choroba vyliecila prirodzenou cestou (darmy z prirody) ale aby niekto mohol zbohatnut na chorobe inych (nepekne povedane), takze kupujeme lieky, preparaty a a inii na nas bohatnuu,... samozrejme nie vzdy pomoze "lekaren prirody" ale je mnozstvo chorob, nemocii ktore sa daju vyliecit aj prirodnou cestou a popravde mnohi lekari o tom vedia, len na vysokej ich naucili "podporovat trh" tak teraz to v praxi realizuju...

pomoc

tinka, ja tych doktorov nenavidim, mala som problem s menzesom pretio mi dali HAK...pricom staci to upravit progeteronmi ako Lutenzl, provera, duphaston apodobne z ktorych vlasy nepadaju a neobsahuju ziaden estrogen, alebo aj vyvolavacimi injekciami na ktore budes xodit tak casto ako budes xiet. HAK je to najradikalnejsie rioesenie, ti hnusni dokrtori, prepac za vyraz, ale na nas sa xu nabalit peniazmi a pritom menzes sa da upravit aj takto bez HAK,len ma na to neupozornili ze to mozem riesit hoci aj vcely zivot bez HAK! ax, keby som to ja len bola skor vedela, usetrila by som si nehorazne komplexy:( nexod do HAK, vyskusaj este tieto moznosti co ti pisem a usetri si zdravie akrasu:)))

CMu_Q

inak to padanie vlasov u teba tinka je pravdepodobne sposobene dlhou a velmi silnou menstruaciou ( u mna sa to pytala kozna, ked hladala pricinu, lenze vtedy ked som este brala HAK som mala slabucke, kratke kramy, takze preto to nebolo, az ked som jej povedala ze uzivam hormonalku tak povedala ze to bude z toho, lebo ziadne ine priciny u mna nenasla - robila testy a pod. a potom mi to potvrdil aj gynekolog hormon.obrazom, ktory mi robil)

Takze mozno v tomto by ti HAK pomohla ze ti zmierni krvacanie, takze znizi tzv. chudokrvnost (anemiu) a mozu ti vlasky padat menej. ALE VEDZ ze to je len predpoklad, mozno ti vlasy prestanu padat, no hak ti na druhej strane moze sposobit trombozu ci cokolvek ine zavazne :( takze si to premysli... verim ze sa rozhodnes spravne...pa