Ako navratit hustotu vlasov

Príspevok v téme: Ako navratit hustotu vlasov
CMu_Q

mam 20r. a dosledkom HAK mi strasne vypadali vlasy, nemozem ich nosit rozpustene, pretoze su to uz len jemne, poriadne riedke vlasky :( Doteraz (po 5mes.vysadenia HAK YADIN) mi este stale padaju, no trosicku menej nez predtym, verim, ze postupne sa padanie eliminuje.

Zaujimalo by ma, co ste pouzivali, resp. s akymi vyrobkami mate najlepsie skusenosti na obnovu vlasov, rast vlasov a pod. Existuje mnozstvo znaciek, vyrobkov, pripravkov, no neviem, ktory si zvolt. A takisto ako dlho ste ich uzivali, aby bolo vidno prve vysledky (ja som napr. pouzivala 3 mes. Alpicort a nepomohol)

A takisto okrem pripravkov, ake vitaminy, mineraly ste papali. Chcem to totiz skombinovat, aby ucinok bol efektivnejsi. Predpokladam, ze Zinok a kyselina pantotenova je zaklad - no v akom mnozstve ich denne treba papat?

DAKUJEM za kazdu odpoved, velmi mi tym pomozete, pretoze uz som zo svojich vlasov zuufala :((

A ece otazocka, myslite si, ze sa da navratit povodny objem vlasov, ktory som mala pred uzivanim HAK? :(( DAKUJEM.

CMu_Q

ako? no scervenela som vtedy ... a toto si vsimol, inak som mu nikdy nic nebranila, nepovedala ze nesmie, nemoze,to nikdy, vzdy som to nehala len pre seba a tentokrat si to vsimol... ale uz sa neda nic robit je koniec :(

vsevedka

CMu_Q, nejak to všetko na teba padá, tuším si budeš musieť k vlasovým doplnkom dokúpiť trezalkový čajík, alebo doplnok s trezalkou(v tabletách by mal byť vždy štandardizovaný výťažok), u čajov hodnoty obsahovej látky môžu kolísať.Trezalka má mierne antidepresívne účinky, len počas jej užívania nie je vhodné sa vystavovať slniečku, pre vznik hypersenzitivity.Trezalka však má veľmi veľa interakcii s inými liekmi, napr.HAK (znižuje účinok), lieky užívajúce pri migréne- s triptanmi, s liekmi na liečbu depresie a inými.

CMu_Q, veď chlapovi nemôžeš dať najavo, ako sa o neho "trasieš", však to potom berie ako brzdenie svojho rozletu, či prílišné zásahy do jeho "autonómnosti" a má strach, že by bol pri tebe v budúcnosti akoby priviazaný.No ktorý chlap to má rád? Tak ak ho máš rada, tráp sa o neho potichu.Teda ani som moc dobre nepochopila, ako zistí, že ti búcha viac srdiečko.A prajem ti,aby si sa už netrápila.

CMu_Q

on mňa, ale nie kvoli blbosti, len sa o neho bojim tak niekedy mi tak silnejsie zabucha srdiecko ked nejakej prezvana, ide von, do kina a pod. a ked to zbada tak je pruser, toto zbadal predvcerom a vravel ze "on pri mne nemoze nic" tak ze sa cchce rozist (nevadi mi ze sa pytas na dovod, v podstate to netajim) ....
newiem co so mnou dalej bude :((

pomoc

proste akýkoľvek dôvod na to máte, držím ti palce, nex to dobre dopadne ( teraz som si uvedomila že moje texty vyzneli zvedavo ale jasné že sa nepýtam dôvod, to je vaša vec)

pomoc

čože?!prečo ťa xe nexať? mal by byť rád že nie si nejaká namyslená hlúpa barbie čo myslí len na peniaze. že ešte ostali duše ako si ty alebo ako som ja:)jooj, prajem ti nex sa vám tie trable poriešia, veď všetko sa dá nejak vyriešiť!určite to bude lepšie:)))

pomoc

neboj sa , to padanie sa musí zastaviť. tebe by pomohli aj tbl proti stresu, keˇď máš toho veľa zo školy, aj úreto ešte možno padajú, ale neboj sa, to sa časom súpraví a vlásky sa ti zahustia:)
je mi ľúto že vás tak trápia všetkých v tej škole, ale keď zatneš zuby pôjde to:) držím palce:) aj ja mám toho niekedy veľa ale dívam sa na to s nadhľadom, veď koľkí majú titul...:)

CMu_Q

a mne nerastu nove vlasky, teda mozno aj hej, ale ked si tak prehrabem tie najmensie vlasky pri cele tak ich mam kopec v ruke (padaju aj tie najmensie) :(((

CMu_Q

joj nas trapia do prveho zapoctu a hrozne, to ked zacne prvy zapocet tak az kym neskonci skuskove sa stale nonstop ucim, lebo je toho vela a stale kopec zapoctov, prac, seminarok, a okrem toho na kazdu hodinu musime byt nauceni (ako na strednej) ma ide slak trafit...