Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako navratit hustotu vlasov

Príspevok v téme: Ako navratit hustotu vlasov
CMu_Q

mam 20r. a dosledkom HAK mi strasne vypadali vlasy, nemozem ich nosit rozpustene, pretoze su to uz len jemne, poriadne riedke vlasky :( Doteraz (po 5mes.vysadenia HAK YADIN) mi este stale padaju, no trosicku menej nez predtym, verim, ze postupne sa padanie eliminuje.

Zaujimalo by ma, co ste pouzivali, resp. s akymi vyrobkami mate najlepsie skusenosti na obnovu vlasov, rast vlasov a pod. Existuje mnozstvo znaciek, vyrobkov, pripravkov, no neviem, ktory si zvolt. A takisto ako dlho ste ich uzivali, aby bolo vidno prve vysledky (ja som napr. pouzivala 3 mes. Alpicort a nepomohol)

A takisto okrem pripravkov, ake vitaminy, mineraly ste papali. Chcem to totiz skombinovat, aby ucinok bol efektivnejsi. Predpokladam, ze Zinok a kyselina pantotenova je zaklad - no v akom mnozstve ich denne treba papat?

DAKUJEM za kazdu odpoved, velmi mi tym pomozete, pretoze uz som zo svojich vlasov zuufala :((

A ece otazocka, myslite si, ze sa da navratit povodny objem vlasov, ktory som mala pred uzivanim HAK? :(( DAKUJEM.

pomoc

roman 07:wow, to pivo nie je zle:) a znie to aj logicky, pivo obsahuje koopu vitaminov skupiny B, a presne tie su dobre na plet aj vlasy:) a este je to aj lacne:)

cmuq: a co ta tak trapia v skole? este nie je skuskove, nech daju pokoj im povedz:))) ja uz nosim tie vlasy rozpustene...som sa nastvala ze v cope vyzeram blbo a zbytocne ich namaham...a rastu mi inac po celej hlave kratucke vlasky tak to vyzera nadejne:) sa prehrabni vo vlasoch ci aj ty take nemas:)

roman07

mne kedysi tiez strasne vypadavali vlasy a nic nepomahalo a ked aj tak len mierne napr.sampon fitoval. az raz som sa docital ,ze je na to dobre pivo. po umyti vlasov som si ich preplachoval pivom zriedil som si ho asi s dvoma dcl vody aby som nemal take lepkave vlasy apri preplachovani som si jemne masiroval pokozku.preplachoval som si to asi tak 5 minut. zo zaciatku tri krat do tyzdna potom ked mi prestali padat vlasy co bolo asi po dvoch tyzdnoch tak len raz do tyzdna.ucinok bol uplne fanstaticky na 100%.nevyrovnaju sa tomu ziadne pripravky aspon v mojom pripade.po oplachovani uz vlasy vodou neoplachovat zapach z piva po ususeni vlasov sa strati.

CMu_Q

vcera som sa tu neukazala, lebo som mala ucenia vyse hlavy, som rada, ze som sla rovno do postele (nie to ece na net) :) ... vsevedka dakujem za rady, zajtra skocim do lekarne po potrebne vitaminy a pod :)

vsevedka

To sú všetko infúzne preparáty, (aspon vidíš aké sú aminokys. potrebné pre človeka) až na Revalid tbl.ten som tuším raz užívala hodne dávno, tiež na odpor.vlas.amb.,oni mi ale methionin aminokys.písali aj na recept, robila to lekáreň, boli to len papierové skladačky s bielym práškom,u nich vážené.V CZ fórach Revalid ľudia chvália,Fitoval je obdobný, nosil sa ešte za totáča z bývalej Juhoslávie, čiže určite vyše 20 rokov "funguje"a neviem o tom, že by niekomu uškodil.Kto má citlivejší žalúdok, možno trošku bude pociťovať ťažobu ale to pri všetkých týchto antivlasopadoch, lebo obsahujú okrem aminokys.i železo a zinok.Fitoval na DocSimon stojí 60 tbl.7,50E, berie sa len 1tbl. a Revalid stojí 30 tbl.6,5E a má sa brať 2-3tbl.

pomoc

Diiik:)

www.nobelplus.sk
tu sú všetky lieky, ktoré majú metionín, ktorý z nich si brala?
alebo radšej skúsim ten fitoval?ten nemá také zlé vedľajšie účinky.

ten pyridoxín nemá v popise žiadne vedľajšie účinky:) Nepýtala si sa Dr. či by sa predsa len niečo nemohlo objaviť?už po mojich súsenostiach budem 2x merať a raz brať tbl...

Diky

vsevedka

Áno, presne ten pyridoxin.A som sa pohrabala v karte, idem na bud.týždeň na artroskop.oper. kolena, tak ju mám u seba:
V tricholog.amb. mi v min.doporučovali toto:Pyridoxin 2x2tbl,Vit.E 2x1tbl.(asi 200mg?), Calcium šumivé 500mg 2x1tbl.,magnézium 500mg 1tbl,a ešte som mala od nich metionin 2x1(to sú aminokyseliny, neviem či aj navolno), ale miesto methioninu je vlastne fitoval tbl., to je tiež zdroj aminokyselín.
Tú panthenolovú penu som si ja dávala len ku korienkom, na suché vlasy, riadna masáž pokožky, nechať pôsobiť cca 1-hodinu kôli vstrebaniu a zmyť, klasicky aj šampónom.Alternatívou sú ampulky s panthenolom, tie neviem či sú aj na voľno v lek., obsah zo sklenej ampulky sa tiež nanáša ku korienkom a vmasíruje.Zinok som používala od Generiky a Panthenol tbl.100mg od Jenapharmu,klasické bezpríchuťové a tiež ešte A vitamín(to len jedno balenie využívať, nie dlhodobo).

pomoc

jee, nové rady, to sa teším:)
ahoj vsevedka,
1.tá pantonelová voda pre umytím, koľko minút cca pred umytím vlasov si ju mám dať na hlavu?
2.dáva sa len do pokožky, či aj na vlasy?
3.dáva sa na suché vlasy či mokré?

Dííík:)

ahoj CMu_Q: ten biohaar keď pomáha aj nne aj vsevedke, tak niečo na tom bude:)

a tie šampóny na tej www stránke od lagie vôbec nevyriešia rast nových vlasov, sú to bežné šampóny, ktoré nie sú ani proti padaniu.Snaží sa na nás zarobiť.

Nám sa tie vlasy vlastne musia vrátiť, veď netrpíme na ochorenia štítnej žľazy ani androgénnou alopéciou, pri ktorej sa tvoria plešinky.

dporúčam ti ten čaj zo silyba mariánskeho na prečistenie pečene od antiky, je dobrý aj na pleť, vôbec sa mi neleskne, vydrží matná celý deň (neviem načo kozmetické fitrmy vyrábajú púdre, len zanášajú pleť a prečistená pečeň ju "zmatní" a vyčistí oveľa lepšie).zásadne nesnosím make-up ani púder.

vsevedka

V lekárni, pýtaj si panthenol spray(biely spray-oranžový nápis),výrobca je uvedený dolu vzadu Chauvin ankerpharm,Berlin,SRN.To je úplne klasický bez zbytočných umelých prísad.Stál kedysi 150Sk.Využiješ ho aj v lete pri náhodnou spálení od slnka, či na ošetrenie záderov, pretože napomáha epitelizácii.