Ako navratit hustotu vlasov

Príspevok v téme: Ako navratit hustotu vlasov
CMu_Q

mam 20r. a dosledkom HAK mi strasne vypadali vlasy, nemozem ich nosit rozpustene, pretoze su to uz len jemne, poriadne riedke vlasky :( Doteraz (po 5mes.vysadenia HAK YADIN) mi este stale padaju, no trosicku menej nez predtym, verim, ze postupne sa padanie eliminuje.

Zaujimalo by ma, co ste pouzivali, resp. s akymi vyrobkami mate najlepsie skusenosti na obnovu vlasov, rast vlasov a pod. Existuje mnozstvo znaciek, vyrobkov, pripravkov, no neviem, ktory si zvolt. A takisto ako dlho ste ich uzivali, aby bolo vidno prve vysledky (ja som napr. pouzivala 3 mes. Alpicort a nepomohol)

A takisto okrem pripravkov, ake vitaminy, mineraly ste papali. Chcem to totiz skombinovat, aby ucinok bol efektivnejsi. Predpokladam, ze Zinok a kyselina pantotenova je zaklad - no v akom mnozstve ich denne treba papat?

DAKUJEM za kazdu odpoved, velmi mi tym pomozete, pretoze uz som zo svojich vlasov zuufala :((

A ece otazocka, myslite si, ze sa da navratit povodny objem vlasov, ktory som mala pred uzivanim HAK? :(( DAKUJEM.

viemcotoje

A tie produkty, ktore odporuca RNG - yam, Dong Quai napr. je dostat bezne aj u nas? V nejakych obchodoch, alebo kde to hladat?Doteraz som si kupovala vitaminy len z lekarne-zinok, selen, pantenolovu kyselinu, ale
to tiez nezabera. Nemam s tymito produktami obec skusenosti, tak by ma to zaujimalo, ak niekto viete, kde to kupovat.

RNG

Dnesna hormonalna antikoncepcia je privelky zasah do funkcie tela.
Ked uz niekto chce mat sex bez rizika otehotnenia, chemicka antikoncepcia a mechanicka su lepsi vyber.
To ma len zriedkave celkom male miestne nasledky a to len kratkotrvajuce, kdezto synteticka hormonalna antikoncepcia zmeni k horsiemu hromadu roznych pochodov v tele.
Pouzitie HAK ako prostriedok proti akniam je spinavy tah farmacie snaziacej sa za kazdu cenu zarobit na zemach, co sa chcu tohoto problemu zbavit, hoci spravny postup je vo vyluceni niektorych skodlivych jedal a potlaceni vytvarania DHT potravinovymi doplnkami.

sweet_lolitta

Dnes som si uz tabletku nedala, stve ma to naozaj.... a aby malo nebolo, mam uz rok popraskane cievky na pravom stehne... a gynekologicka mi na to povie, ze to mam z cvicenia, i ked krvne testy mi ukazali zvysenu zrazanlivost, takze haha. Lekarom sa neda verit. Verim RNGovi a prirode.
Co mi pomahalo doteraz boli prirodne sampony s kombinacioami vlasovych vod za 1 euro (vl. voda Luna), henna atd.

CMu_Q

sweet-lolita :( je mi to luto, radsej ju cim skor vysad, aby si nedopadla ako ja s "hniezdom na hlave" :(( nemam uz skoro ziadne vlasy :(( ... je mi tak luto, ze sledujem, ze kazdym dnom nas pribuda a pribuda :( a najhorsie na tom je ze zeny, ktore HAK vysväcuju do nebies nam neveria a tvrdia, ze to su blbosti :( .... aku hak si brala? a ako dlho? popis to plosim, papa

sweet_lolitta

Nechapem co sa deje, no zacali mi padat vlasy uz viac ako 100 denne :( a to bude asi naozaj kvoli HAK, neviem....len pred mesiacom som ju zacala opat uzivat, vsetko bolo ok, ale zrazu mi uz par dni rapidne padaju aj ked si len hrabnem rukou do vlasov, o umyvani a cesani ani nehovorim..... serem ja uz na HAK, uz som sa tesila a teraz toto

viemcotoje

A nielen na HAK, ale aj na vsetky tie sampony, vodicky, tabletky, vitaminy. Nieco nezabralo vobec, nieco len kratkodobo. Z tych penazi by som mohla mat zaplatenu luxusnu dovolenku.
Ako tie hormony dat do normalu, ako sa dat do poriadku, neviem a blbe je, ze uz ani velmi nicomu neverim. Dokonca som zacala chodit aj k homeopatovi,stale sa snazim v nieco verit, ale doteraz nevidim ziaden vysledok,len ten jeden...
Je to tazke na psychiku, nie som povrcny clovek, co si zaklada na vizazi,su ovela dolezitejsie veci.No predsa ako zeny sa chceme citit sebavedome, chceme sa pacit sami sebe a okliu, muzom a toto je pre mna riadny zabijak.

CMu_Q

ano je to dosledkom zmeny hormonov, pisu to na kadejakych internetovych strankach zaoberajucich sa problemom padania vlasov. Uvadzaju to ako jednu z najcastejsich pricin... :(( ja som si to padanie iniciovala prave zaciatkom uzivania HAK a doteraz lutujem ze som tak urobila :(( a tolko penazi som na HAK dala :( ach boze...

viemcotoje

Dievcata, citam si vase prispevky.este asi nie ste na tom najhorsie, ak mate vlasy stale po plecia, aj ked viem, ze ubrat z takej dlzky je tazke.
JA patrim tiez k tym "stastnym", ktorym padaju vlasy ako na beziacom pase.
Trva to niekolko rokov.Nikdy som nemala nejaku objemnu hrivu, pretoze mam jemne vlasy, ale vlasy boli huste a nosila som ich kedy ako, niekedy nakratucko, niekedy pod lopatky.No prislo obdobie, ked sa zacali sypat z hlavy a nie a nie to zastavit. Kozna mi vobec nepomohla, hoci som tam vyskusala skoro vsetko, od samponov, vodiciek, injekcii, tabletiek, tekuteho dusika a co ja viem coho este....Strasne mi zredli a tiez som zacala uberat z dlzky.
Potom som si ich dala postupne prestrihat skoro na kratko a vtedy to prestalo uplne. A mozno to bolo aj tym, ze som mala stastne obdobie tak celkovo, aj vlasy sa mi pacili, zrazu som mala dojem, ake ich mam huste a banovala som, ze som tak neurobila skor ale som sa trapila a plakala.Takze som mala tri roky pokoja odvtedy mi zase padaju. U mna vlastne asi dva-tri mesiaci v roku nepadajual. len mnimalne a zvysok roka je to bieda, ale velka.Bojim sa cesat, bojim sa vlasy umyvat a a niekdy si prajem, keby zliezli vsetky naraz, nech je pokoj.
Tiez som byvala na ne niekedy hrda a potrpela som si na ne teraz uz ani nema odvahu chodit ku kadernicke.
Antikoncepcia-uzivala som ju tri roky, v lete som zmenila prave kvoli vlasom a celkom mi to pomohlo, no nemozem uzivat vecne HAK a nicit si telo, len aby som obmedzila padanie vlasov. Odkedy som ju vysadila, co je uz pol roka, je to spat a nezlepsuje sa to. Podla mna je to asi najma tymi hormonmi.

CMu_Q

ja som si len raz pocitala a aj to bolo okolo 400 vlasov za den... (len to bolo vtedy ked som brala HAK) teraz mozno 200