Ako navratit hustotu vlasov

Príspevok v téme: Ako navratit hustotu vlasov
CMu_Q

mam 20r. a dosledkom HAK mi strasne vypadali vlasy, nemozem ich nosit rozpustene, pretoze su to uz len jemne, poriadne riedke vlasky :( Doteraz (po 5mes.vysadenia HAK YADIN) mi este stale padaju, no trosicku menej nez predtym, verim, ze postupne sa padanie eliminuje.

Zaujimalo by ma, co ste pouzivali, resp. s akymi vyrobkami mate najlepsie skusenosti na obnovu vlasov, rast vlasov a pod. Existuje mnozstvo znaciek, vyrobkov, pripravkov, no neviem, ktory si zvolt. A takisto ako dlho ste ich uzivali, aby bolo vidno prve vysledky (ja som napr. pouzivala 3 mes. Alpicort a nepomohol)

A takisto okrem pripravkov, ake vitaminy, mineraly ste papali. Chcem to totiz skombinovat, aby ucinok bol efektivnejsi. Predpokladam, ze Zinok a kyselina pantotenova je zaklad - no v akom mnozstve ich denne treba papat?

DAKUJEM za kazdu odpoved, velmi mi tym pomozete, pretoze uz som zo svojich vlasov zuufala :((

A ece otazocka, myslite si, ze sa da navratit povodny objem vlasov, ktory som mala pred uzivanim HAK? :(( DAKUJEM.

tyrusqa

jedna kadernicka sa mi v tvojom veku tiez postazovala,ze jej velmi padaju vlasy,ale vraj vlasy sa kazdych 7 rokov obnovuju..na teba to sedi :)

tyrusqa

len zinok nestaci.ja som brala dva druhy vitaminov na vlasy..a jeden pripravok zaberal lepsie ako druhy,zlozenie bolo rovnake az na to ze tam v jednom chybal kremik.na kremiku nieco bude urcite.v cesnaku sa nachadza dost,ale to by si denne musela zjest cely cesnak,aby si pokryla potrebu kremika :)

sweet_lolitta

No ja beriem uz pol roka zinok kazdy den, jeden cas aj selen, ale potom som prestala, lebo papam vela cesnaku a potravy so selenom :) kremik jem ani nie mesiac, no jem vela babanov, sosovice, proste jedla, ktoreho obsahuje vela. No so zinkom je to take zradne, ze ked ho jes viac ako potrebujes, vlasy padaju aj z toho. A hak uz od vcera nejem.

tyrusqa

ako jednoznacne prestan brat antiku,to je humus,kolko to ma neziaducich ucinkov..nech si chlap dava pozor..zeby sme si este zdravie kvoli nim nicili.

sweet_lolitta

tyrusqa, ja neviem. No celkovo, nechcem do seba cpat hormony cely zivot. Antika je dost zataz na zenske telo myslim si, no a mna hnevaju najma tie cievky moje na nohach, lebo ak by som si ich odstranila aj laserom, tak sa mi opat vratia, ak s HAK neprestanem. Brala som ju aj jako mensia kvoli pokozke, to bolo prve co mi lekarka predpisala, takze cca 2 roky dokopy a myslim si, ze to je dost na to, aby sa to mozno aj negativne prejavilo. Co sa vlasov tyka, tak teraz som uz uplne vykolajena, dnes som sa cesala, uplne normalne a vypadlo mi len 15 vlasov max, a aj som si ich chytala rukov a cakala chumacik a nic. Ja neviem ci sa mam tesit, lebo nechapem.

tyrusqa

aj ja som mala aplicort,ale ten vobec nepomaha.podla mna ti chybaju nejake vitaminy alebo mineraly,dnesna strava je chudobna na ne..preto ju treba prijimat v doplnkoch.

tyrusqa

a si si ista,ze je to z antiky? zinok urcite denne 15mg,takisto zelezo a KREMÍK-vela sa o nom nerozprava,ale je tiez dolezity proti padaniu a na rast vlasov.zihlavovu alebo lopuchovu vodu luna z drogerky za 1 euro,potieraj denne.vseob.vela vitaminov a mineralov je dolezitych pre vlasy,tak najlepsie ak si kupis SPEKTRUM,len kremik osobitne lebo v spektrume nie je,alebo je ale v malom mnozstve.