Ako navratit hustotu vlasov

Príspevok v téme: Ako navratit hustotu vlasov
CMu_Q

mam 20r. a dosledkom HAK mi strasne vypadali vlasy, nemozem ich nosit rozpustene, pretoze su to uz len jemne, poriadne riedke vlasky :( Doteraz (po 5mes.vysadenia HAK YADIN) mi este stale padaju, no trosicku menej nez predtym, verim, ze postupne sa padanie eliminuje.

Zaujimalo by ma, co ste pouzivali, resp. s akymi vyrobkami mate najlepsie skusenosti na obnovu vlasov, rast vlasov a pod. Existuje mnozstvo znaciek, vyrobkov, pripravkov, no neviem, ktory si zvolt. A takisto ako dlho ste ich uzivali, aby bolo vidno prve vysledky (ja som napr. pouzivala 3 mes. Alpicort a nepomohol)

A takisto okrem pripravkov, ake vitaminy, mineraly ste papali. Chcem to totiz skombinovat, aby ucinok bol efektivnejsi. Predpokladam, ze Zinok a kyselina pantotenova je zaklad - no v akom mnozstve ich denne treba papat?

DAKUJEM za kazdu odpoved, velmi mi tym pomozete, pretoze uz som zo svojich vlasov zuufala :((

A ece otazocka, myslite si, ze sa da navratit povodny objem vlasov, ktory som mala pred uzivanim HAK? :(( DAKUJEM.

klarka12

pocujte baby, ja to tiez poznam, ale nie vplyvom HAK (no musim si zaklopat..:-)). ja som mala vzdy nadherne vlasy po mamke- tmavo hnede, hustizne, dlhe. potom som si zacala farbit, ALE to este nebol ten pravy dovod. isli sme s priatelom na tri mesiace do anglicka a voda tam mi znicila nakomplet vlasy. boli sme priamo v londyne a tak ako to je obrovske a znecistene davaju do tej vody tolko chloru a chemikalii, ze u cudzincov to vlasy a plet nesu katastrofalne- to vraveli vsetci, co tam zili. takze vlasy mi zakazdym padali po chumacoch, hrstiach- priatel mi kontroloval a nachadzal uz aj hole miestecka... nic horsie som nezazila:-(. prestala som sa farbit a ked sme prisli domov zacala som brat vseliake sracicky na vlasy a zdravo jest a upravilo sa to- myslim, ze mne osobne do znacnej miery pomohol koren z lopucha (v kazdej lekarni ho maju) a odvar z neho, inak len cas a ozaj uprava stravy a prestat chemicky zasahovat, t.j. farbit. teraz mam vlasky ako predtym, myslim a tym chcem povedat, aby ste sa nebali, mne sa to upravilo asi po roku tak uplne. drzim palceky:-)

ida

v trichologickych centrach robia tieto merania, zistia vam pocet aktivnych vlasovych folikul, aj pocet vlasov nenavratne znicenych. pridete tam s cca 5 dni neumytou hlavou, vytrhnu vam par vlasov a kuk pod mikroskop, ci co to je, hned budete vediet vysledok. plati sa sice za to, ale navrhnu aj riesenie a liecenie ci postup... inak robia to aj niektori kozni, ked maju k dispozicii specialny pristroj...
a co sa tyka samotnych folikul, zda sa mi, ze nenavratne odumieraju az ked z nich nenarastie 10 rokov vlas, takze do tej doby sa da folikula zregenerovat, teda pokial nie je nicena s dht

tyrusqa

a kolko vlasov je u teba vypadavanie?fakt ani ja tomu nerozumiem..stale si mala huste vlasy..a naraz..nefarbis vela?podstrihujes sa pravidelne,nemas vela stresu?mas dostatok vitaminov?

viemcotoje

tak s tymi vlasovymi folikulami to by zaujimalo aj mna. Ale ja sa uz an koznych lekarov velmi nespolieham, vacsinou to riesia stale krvnym obrazom, vodickami alebo u zein zmenou HAK.
Mne padanie vlasov pretrvava niekolko rokov s malymi prestvkami, utie moje huste vlasy su fuc a ostalo len chmyrie. MAm si z toho vyvodit zaver, ze moje vlasove cibulky vsetky odumreli a o novych vlaskoch mozem snivat...?

viemcotoje

tak s tymi vlasovymi folikulami to by zaujimalo aj mna. Ale ja sa uz an koznych lekarov velmi nespolieham, vacsinou to riesia stale krvnym obrazom, vodickami alebo u zein zmenou HAK.
Mne padanie vlasov pretrvava niekolko rokov s malymi presatvkami, utie moje huste vlasy su fuc a ostalo len chmyrie. MAm si z toho vyvodit zaver, ze moje vlasove cibulky vsetky odumreli a o novych vlaskoch mozem snivat...?

sweet_lolitta

no ved to netusim, len hovorim, ze hladam sposob, ked pojdem najblizsie k lekarke sa jej spytam a popozeram zatial na nete.

tyrusqa

v 100g je 40mg kremiku co by mohla byt denna davka kremiku..to by si musela zjest jeden cely cesnak,nie len jeden strucik. a s tymi folikulami,to ako chces zistit?

sweet_lolitta

ja mam tiez 20 rockov :) no ja jem ked uz cesnak tak cely strucik :)) som zavisla :D a odkedy berem kremik mam strasne tvrde nechty ;) aspon nieco... ja mam len jednu obavu a neviem ako si t6o mam overit, kolko mam este aktivnych vlasovych folikul, ci mam sancu mat opat svoju huste vlasy