Nova poradna pre Akne

machulka006

ja som napríklad nepribrala vôbec, ani prsia sa mi nezväčšili... každý sme individuálny... a samozrejme, tiež je podstatné o aký druh tabletiek ide...

damian

Machulka ja akceptujem, ze sa ludom urinoterapia hnusi a aj ze Tebe sa hnusi. Lenze Ty si to napisala takkym sposobom, akobysi sa urinoterapii vysmievala. A ona urinoterapia je tu odkedy jestvuje clovek (vid Biblia)

machulka006

damian - už som tu písala, prečo sa niektoré dievčatá "zväčšia"... pretože HAK, hlavne staršie typy tabletiek zadržujú vodu v tele...až 2-3 litre navyše...

damian

HAK ma spojitost, ci uz priamu alebo nepriamu so zvysenim objemnosti zenskych prvkov, ao su boky, vekle zadky (aj ked je zena/diveca v ostatnych partiach pomerne v norme) a poprsie. Mozno je par zazrakov, na ktore to tak nevplyva, ale statisticka tendencia je TAKA.

machulka006

damian - ďakujem za vysvetlenie...ale pre mňa je urinoterapia skutočne niečo nechutné... a nikdy sa s tým nestotožním... ja nespochyňujem žiadne vedecké teórie, kto chce, nech to pije a kvapká si do očí a do všetkých otvorov, ale jednoducho, je to pre mňa odpad z tela a nebudem to predsa piť...

damian

...uz len staci doplnit, ze je diskusia a inteligenna diskusia. A nemyslim, ze do inteligentnej diskusie patria vyrazy ako je "urinoterapia je totalny humus" a nim podobne vyjadrenia. Jednak to nesvedci o uprimnom umysle diskutovat, jednak je to len potvrdenie nevedomosti a znevazovanie vedeckym medicinskych faktov. ANO, vedeckych medicinskych faktov, nie alternativnej, ale samotnej konvencnej ortodoxnej mediciny.

Tak by som trochu schladol s podomnymi poznamkami.

machulka006

ešte by som presnejšie doplnila informáciu ktorú sem napísal/a pisateľ/ka predomnou : ak niekomu "narastú" prsia pri užívaní HAK, je to z dôvodu väčšieho zadržiavania vody v tele...

:) :) :)

:),prsia su tvorene z tukoveho tkaniva, takze urcite nerastu z HAK, ale preto, ze zena priberie...z HAK narastli len E.J.

machulka006

machula? - že ty si založila minule tú tému o mne? a mala si nick anka ? :D ty musíš mať strašné komplexy, že ti vadí, že mám svoju hlavu a svoj názor... ako prepáč, ale fóra sú o diskusií... :D a snáď si slobodne môžem vyjadriť svoj názor... pre mňa je uinoterapia totálny humus, že prsia rastú z mlieka - no škoda, že na mňa to neúčinkuje :D... ešte niečo?