Nova poradna pre Akne

madison

caute... ja uz poznam svoju plet , a viem , ze cim viac sa onu staram , teda jeden cas , lebo sa to vsade v casakoch aj na nete pisalo , ZE SA TREBA O NU STARAT (pravdaze treba ale,..)a ze najprv mate pouzit take mydlo , a peeling , a taku vodu , a toto hento .. taky prd.. Ja si ju zmyvam vecer kamilkovym odvarom a ziadny krem si nedavam , a je to omnho lepsie ,a rano si ju umyjem destilovanou vodou , a riadne krem a korektor, toje vsetko ziadny puder ,, (15r. mam) a bolo by fajn keby ste si aj vy pisali vek .. pretoze je rozdiel , ci sa poradi 15 rocnej ,, ako 22 rocnej,., nie?? no a este, ze tym cistenim , si to roznesiete,, vsetko je to biznis.. to co pisu ,, o tej starostlivosti, aby sa toho co najviac popredavalo ..

anemickaaa

damian ja len pisem ako pokracujem,
ked si mi tu tak pekne radil :-)
mi robili nejaky podrobny rozbor krvi a zacali pichat injekcne vitamin B12,
ze ho nemam....ale ze nic vazne mi neni
tak som rada....a dik az tvoj cas...pa

michel212

javiem...co moze pomoct...heh....akne matrapili od14ky....a ted sa to konecne aspon trosku upravilo...zacala som chodit k kozmeticke...ata mi robi cistenie pleti na prirodnej baze s bylinkami...aspon kazde 3tyzdne...a okrem toho velmi dobre posobí kozmetika znacky dermacol...hlavne odlicovacie mliecko s dermacol-intensive anti-acne treatment...je to v malej tubicke...heh...super vec...a ted v zime aj obycajne detske vyzivne kremiiky aby plet bola hydratovana...aj ked je mastna...to je vsjooo dufko pomozem....no ja mam iny problemik vie mi niekto poradit co s riedkymi jemnymi vlasmi...hmm....jooooj bozko....ak ano...tak na michel212@azet.sk

RNG

janciatko, tzv chemicka antikoncepcia(kysle roztoky a peny do vaginy) su prakticky neskodne a vyse 95% ucinne. Uz Kleopatra pouzivala vinny ocot proti otehotneniu, dnes sa pouzivaju latky obsahujuce miernu organicku kyselinu nonoxinol, ktora sa zdrzi v tele len pomerne kratko a prakticky vobec sa neabsorbuje. Takze nesposobuje skodlive zamorenie tela a neovplyvnuje hormonalne hladiny

jancatko

No ako som so tu prečítala o tej HAK, tak už ju vživote nechcem a ani som ju nikdy nebrala. Ale kožna lekarka mi odporučila dať si predpísať HAK a ja som dobreže nechcela, načo si ničiť zdravie kvoli pupakom no nie?
Potom sa tie ženy čudujú, že maju postihnute deti, alebo s razstepom.
Niečo na tom pravdy bude, predsa je to neprirodzený zasah do organizmu.
a partner ak nebude chcieť kondom, tak ho hneď niekam pošlem. To je môj nazor.

anemickaaa

sobiik nemas prosim Ta informaciu o tom,ako casto by sa malo chodit na gyn. prehliadky?
Maju povinnost myslim len raz az rok...
On mi nasadil HAK a o rok na to som chcela ist na prehliadku no poslal ma domov s tym,ze to spravime az za rok a pol tu prehliadku...
teda este stale mi ju nerobil...
a pritom by zistil,ze mam problemy z tej hak...na co prisli inde...
Tak ma zaujalo to,ze zeny chodia castejsie na kontroly ci by si nemohol nieco o tom spomenut...
a damianko dakujem pojdem si kupit :-)