Nova poradna pre Akne

sobiik

for machula?
velmi zaujimavy clanok...a dost ma zaujal...kedze beriem uz rok HAK:-)
no studujem biologiu,taktiez sa zaoberam vecami okolo farmaceutickeho priemyslu,avsak v tom clanku sa dost casto vravi o vyskyte rakoviny krcku maternmice u zien,ktore brali HAK.je to mozne,ale urcite to nie je z toho,ze brali HAK,ale skorsposobom ich zivota,predsa kazdy clovek uz dnes vie,ze virus,vdaka ktoremu moze zena dostat rakovinu krcku mat. prenasaju prave muzi..cize ak zena berie HAK a vedie promiskuitny zivot...nie je o com:-)taktiez zena,ktore beru antiku chodia na prehliadky ku ganekologovi asi dvonasobne castejsie,nez zeny ktore chodia na preventivky raz-dvakrat do roka:-)proste nevravim,ze HAK je zdrava,lenze ten clanok je dost pritiahnuty za vlasy a myslim,ze kto nema dostatok info o danych temach,radsej nech si ho ani necita!

damian

Anemicka, cely a silny B komplex je treba, nielen kys listovu. Tak nech Ti bud predpise B komplex forte alebo si rovno kup. Neviem, akolko stoji, ale ak je drahy, mozem Ti poslat.

anemickaaa

doduška ked si sa sem prisla urazat,
velmi rychlo mozes odist...
odporucam pokec.sk
verim,ze ti niekto vyhovie :-)
damian dakujem,mne predpisuje lekar uz takmer rok len kyselinu listovu....

doduška

ak je hento akne.....ludia preboha vy uz neviete co na sebe riesit?...to ste tusim este nevideli mna.ze akne...pet pukov...a to sa vam este svet nezruti......:Omg to tie foto mam vazne brat ze to bolo ako akne?.xDkkss.na zasmiatie

anemickaaa

Ja som dostala z Hak anemiu :-o
a teraz stale musim behat na odbery krvi a to pritom skoro odpadavam :-D
na akne nezabrala podla predstav nuz,vysadiiim

farmaceutka

HAK sa pri "liecbe" akne pouziva vo velkom, je to velmi rozsirene. Dnes v podstate out kazda teenagerka, ktora HAK neuziva. Tento fakt povazujem za velmi smutny stav. HAK ukaze svoje nepriaznive stranky neskor, po par rokoch. Rozhodne nepovazujem HAK za vseliek na vsetko, ako sa to dnes prezentuje a hlavne sa umyselne potlacaju a taja nepriaznive ucinky antikoncepcie na organizmus. Je sice na kazdej zene, ako sa rozhodne, ale pri sucasnom masivnom podsuvani polopravd a zatajovani neziaducich ucinkov sa zena ani nemoze racionalne rozhodnut.