Nova poradna pre Akne

gfdgfdh

damian nemyslim,ze by to bolo kvoli zivotnemu stylu...moje kamaratky ziju tak zdravo,az to nechapem a trpia tymto ochoreni...asi je vela krat predurcene a dedicne

damian

Ze nie je dokazane, ze lymf system nema vplyv na akne nie je dokazane, je preto, lebo sa to oficialna medicina dokazat nesnazila kvoli znamym ekonomickym dovodom.

Co sposobuje akne? POdla metabolickej, cinskej, indickej a inych efektivnych medicinskych odvetvi akne je sposobene celkovym stavom organizmu, na com ma stagnujuca lymfa znacny podiel.

Akne je mozne uplne liecit, kedze sa clovek s akne nerodi, ale vyvyja sa vdaka zivotnemu stylu.

RNG

nie hladina androgennych (muzskych) hormonov je dolezita pri acne ale jeden z rozpadovych produktov jedneho z nich(testosteronu, ktory sa rozpadne na drazdivy Dihydrotestosteron=DHT).
Tomuto treba predist v boji proti acniam.
No a samozrejme vyhnut sa vsetkym zdrojom tvrdnucich tukov, lebo bez nich sa nemoze zapchat tukovy kanalik a vytvorit acne.

sasa

HAK urcite zabera, aspon mne a naviac chodim k Dr.Haidovi, PhD.do Petrzalky do CHIRKOZ-U na IPL, to mi tiez pekne zabera.Mam viac muzskych hormonov a v tom je vraj problem,no a v konecnom dosleku je dolezita strava.Netreba jest cokolady, mastne, stiplave...ale to asi poznas...neskor zaberie vraj porod(mam kamosku, co mala tento nas spolocny problem), no ale aj si dieta nemozem dovolit-:)))) koli pleti...