Nova poradna pre Akne

machulka006

nič v zlom, ale kam sme to už dospeli... vlastný moč na akné, pomočovanie z mlieka, rastúce prsia z mlieka... ja nenachádzam slov na tieto témy, čo tu vznikli...

damian

Co je NEEM olej? Je to velmi silny antibakterialny, protiplesnovy a vobec protiparazitny olej. Obsahuje aj prirodne steroidy. POuziva sa na mnohe problemy, aj na kozne, hlavne akne, psoriaza a pod.

en.wikipedia.org

damian

Jedna z najlepsich prirodzenych kozmetik na akne je vlastny moc.

OXY, ak by si si davala na tvaricku pred spanim vlastny moc (samozrejme po dobrom umyti teplou vodou a nedrastickym gelom), rano oplachla vlaznou vodou a naniesla kokosovy olej alebo NEEM olej (neem olej ma ale vyraznu vonu/pach, mne to vonia), mozno by si nemusela pouzivat drahy OXY a myslim, ze aj vysledok by bol rovnaky ak nie lepsi.

ahojte

tinka ja som hentaku kozmetiku z shopu pouzival na zaciatku mojho ochorenia akne ale mne to nepomohlo ba mi to zhorsilo prejavy .. u kazdeho cloveka je to ine preto je vzdy lepsie zajst za dermatologom a nechat si poradit.. spominany oxy mne podrazdil celu plet a dokonca aj s exemom som mal problemi :) coo inemu pomoze dalsiemu moze aj uskodit.. takze moj nazor je ze treba jednoznacne skocit za odbornikom vzdy :)

ahojte

aj ja som uziwal roaccutane.. no to ze zan nic neplatime neznamena ze je zadarmo :) mozme byt radi ze mame poistowne ake mame :P:D aspon co sa tohto tyka :).. douziwal som ho asi pred 4 mesiacmi a som snim spokojny.. ako jediny liek mi viditelne pomohol , klop klop :P.. a tie kadejake vedlajsie ucinky co su tam, nic z toho som na sebe nespozoroval .. jedine ak tak bolest klbov a to prevazne chrbtice a ku koncu liecby kapanek zvysene vypadawanie vlasov :) inac ani nic.. podla mna je to dobry liek .. po psychyckej stranke som natom asi aj vdaka nemu lepsie :))

tinka2000

Moja skusenost: mavam akne nie zas nejak brutalne akne , ale proste nemam cistu tvar, jednoducho mam tvar mastnejsiu so sklonom k akne + rozsirene pory po celej tvary. Pomohla mi kozmetika OXY Cistiacy gel + pletova voda. Odkedy ju pouzivam je tvar viditelne zlepsena! no hlavne sa treba o tvar starat ja si denno denne rano aj vecer umyjem tvar tym gelom, potom docistim plet. vodou. make up nenosim (ten mi to len zhorsuje nech je akykolvek). Ale staram sa o tvar denno denne rano aj vecer ako som uz pisala , u mna neexistuje ziadne nechce sa mi ist umyt si tvar trebas po diskoteke alebo ked osm chora ze mam vysoke teploty alebo ked niekam cestujem na dovolenku tak si Oxy sos ebou vezme proste nevynecham ani jeden den a odvtedy je plet neporovnatelne lepsia.

???????????,

damian niektore Tvoje nazory sa mi nepacia,absolutne s nimi nesuhlasim...
Je blbost,ze akne je sposobovane len stravou ako sa to tu snazis preplatit...
a aj ja ma roakutan zadarmo aj vela ludi,ktorych poznam...