Nova poradna pre Akne

monika99

zvlastneje ze moja kamaratka po vysadeni hak pribrala a ked ich zacala opat uzivat schudla,ja doporucujem laser v dermatologickych klinikach

njurrrr

Ak by bola HAK taka skodliva ako hovoris, od coho su tu lekari ktori sami radia a doporucuju HAK ako jednu z moznosti pri AKNE. Akne je vo väscine pripadov problemom puberty takze dievca nemusi po cely zivot uzivat antikoncepciu, da si ju na dva, tri roky ked je v tom kritickom veku ked ju najviac trapi akne a potom po vysadeni uz tak ci tak akne neozostava lebo vychadzame z pubery. Viem ze je vela ludi ktorí maju akne aj po dvatsiadke ale myslim ze tam bude problem v niecom inom. Mozno ze je pravda ze strava vplyva na akne, ale ako chces vysvetlit to ze tolko ludi sa nezdravo stravuje a plet nikdy nemali problematicku. Prave preto by som do toho velmi stravu nemiesala aj ked ovplyvnit to z casti moze. Naozaj z malej. ja si myslim ze téma akne bude vzdy prepierana z kazdej strany a nikto naozaj NIKTO nemoze jednoznacne povedat co to sposobuje, ja len hovorim z vlastnej skusenosti.

machula?

damian o hydine momentalne nemam k dispozicii clanok v pc,musela by som ho celyyy opisovat ale ma o tom aj kamarat nieco...napisem,nech mi posle...
mame aj videa....
a zatial nieco pre tu holku co chcela HAK :-)
www.dreamingwolf.sk

machula?

machulka006 urcite som o Tebe nezakladala temu,este to by mi chybalo..
Nemysli si o sebe...
Take temy sem nepatria...ani som o nej doteraz nevedela,ale teraz aspon vidim,ze je nas viac ktorym vadi,ze svoje castokrat aj mylne nazory vyjadrujes dost neprijemnom formou...
Uz sa s tym zmier Machulocka,ze z umelych hormonov rastu prsia...
Pocula si o kauzach...vtedy ked este davali vela hormonov hydine....Vies ako zacali rast mladuckym dievcatkam prsia?
Ja mam toho nastudovaneho dost...
Urinoterapia nieje humus...
Ty mi prides taka...
Posobis ako jedno nevychovane dievcisko,nevies sa vyjadrovat a s takymi sa ja uz nebudem bavit...
Mysli si svoje....nespravne...
ostatni sa budu ticho smiat...pa

damian

Njurrr, chcela si tym povedat, ze strava nevplyva na hormony???

Ja sa to snazim vysvetlit velmi zrozumitelne a jednoducho, dobre?

ANO, HAK moze vyriesit jeden zo SYMPTOMOV celkoveho stavu organizmu - akne. Ale nevyriesi pricinu/y tohoto stavu. Vyriesi LEN ten jediny symptom (akne). Okrem toho, HAK je tak nebezpecna hracka, ze skor ci neskor sposobi INE vazne problemy, po ktorych sa objavie ine horsie symptomy (napr. trombozy, tlak...).

Zaver:
1) Vdaka HAK mozno budes mat "vyliecene" akne.
2) Pricina (chory system), ktora sposobila akne, ostane.
3) HAK sposobi (bez akejkolvek vynimky) ine systematicke problemy.

njurrrr

Ahojte, mam akne asi dwa roky, dost ma to trapi a vyskusala som uz vela veci. To ze je to sposobene stravou je podla mna naozaj velka blbost. Strava to mozno do urcitej casti ovplyvnuje ale urcite za to nemoze!! Vsetko su to len hormony, s ktorymi sa clovek musi vysporiadat. pomoze pravidelne navstevy u kozmeticky, a myslim ze vela dievcatam pomohla aj HAK..

machulka006

damian - v poriadku... aj tak nemá nijaký zmysel ti oponovať, zatiaľ sa nikomu nepodarilo ťa presvedčiť o niečo inom ako je to čo ty hlásaš...