Nova poradna pre Akne

damian

Ja mam neem olej, kde je pisane 100% a organic. Pri menej ako 15 stupnov uplne stuhne. Je priserne horky a neda sa jest, nic horkejsie som na jazyku nikdy nemal. Ja som ho pouzival na telo a je vyborny. MOja polovicka si kupila kapsule neemoveho oleja, ktore sa maju uvolnit az v dvanastorniku. Pochvaovala si ich.

RNG

oxy, vsade na svete predavaci klamu co sa tyka riedenia. Ani Slovensko nie je vynimka, takze neviem, ci tento olej je uz riedeny alebo nie.
Tvrdenie, ze obsahuje 100% neem olej nevylucuje este totiz riedenie v kolko inom oleji ten 100% je.
Keby som poznal vyrobcu, vedel by som sa asi k tomu dopatrat, tak som postupoval aj pri roznych esencialnych olejoch, nedavno napr pri oreganovom pri posudzovani roznych "oreganovych olejoch"
Obvykle riedenia su 4 ku 1 na kozne problemy. Riedit sa da mandlovym, kokosovym, olivovym, emu olejom a inymi .

RNG

na druhej strane v cechach ho prekladaju ako "nimba" a predavaju nimbovy olej a kozmetiku, takze pravdepodobne sa jedna o to iste.

RNG

neem(Margosa tree, azadirachta indica) nema slovenske meno. Je to indicky vzdyzeleny strom, ktory sa v indoickom lekarstve(ayurveda) na vselico pouziva. Na Slovensku sa ho zatial snazili pouzit len homeopati a to vnutorne, co neodporucam.
Olej z plodov a semien je silne antimikrobialny, takze jeho pouzivanie je hlavne na kozne problemy (samozrejme dostatocne zriedeny!, vzdy pri esencialnych olejoch je potrebne riedit)

machula?

machulka006 Ty musis mat stale nejake pripomienky...
Co sa Ti konkretne nepaci?
Prsia rastu z umelych hormonov,teda trosilinku aj z mlieka a hlavne z HAK...
Urinoterapia je znama metoda,ktora mnohym ludom skutocne pomaha...
To le Ty musis mat ku vsetkemu pripomienky...