Nova poradna pre Akne

sesi

ahojte ja uz 10 mesiacov beriem antikoncepciu minerva moja gynekologicka povedala ze je najlepsia na akne ale ja stale nemam cistu plet ano je to a dost lepsie ako predtym ale uz sa to viac nezlepsuje.Pomoze antikoncepcia sa uplne zbavit akne alebo ho len zlepsi ale neodstari ho uplne pocas uzivania?

RNG

ja "cistenie od akni" je proces ktory sa zacina zvnutra, ked si precistis telo od roznych tvrdnucich tukov a prebytku vytvaranie DHT.

anet1

Ahoj kejka, keďže som sa začala venovať produktom z Aloe vera od firmy LR, mám už aj skúsenosti s liečbou tzv.aknóznej pleti .. v prvom rade by si mala začať svoje telo čistiť z vnútra t.z. začať z detoxikáciou organizmu a potom začať používať naše prípravky na pleť a zaručene po pár mesiacoch no nie po jednom dosiahneš pekný výsledok, ak máš záujem kontaktuj ma na t.č. 0904289929

tyrusqa

ahojte,skuste GARNIER PURE čistiace tampony. Kazdy vecer pouzit pred spanim na ocistenu plet.Ked nepouzivate make-up tak aj rano. Moji znami maju s nim len dobre skusenosti..pozor vsak,krem a piling sa mi z tejto rady neosvedcili.Odporucam len tieto tamponiky.

kejka

a čo by ste mi poradili....mam už 23r a stále akne. Hlavne čierne bodky a vyrážky, ale nie také čo sa dajú vytlačiť,ale také podkožné a veľmi bolestivé tvrdé hrčky. Keď ich začnem tlačiť ide z nich len voda, žiaden hnis. Čo to môže byť a čo by na to pomohlo?

farmaceutka

No ja neuzivam vitaminy s aminokyselinami, ja uzivam uz niekolko rokov pravidelne selen, zinok a probiotika. Co sa tyka pleti lekarniciek, neviem sa vyjadrit vo vseobecnosti, ale skuste si predstavit, ze mate pacientom radit ohladne pleti, co je velmi casta poziadavka a sama by mala plet ako bojove pole... Ja som musela uzivat pred niekolkymi rokmi Roaccutane a odvtedy udrziavam plet v dobrom stave vhodnou kozmetikou. Kedze maju lekarnicky dostatok vedomosti o kozmetike (je to aj volitelny predmet na fakulte), tak to aplikuju na sebe, aby nejako vyzerali v styku s pacientmi.

kejka

všimli ste si, že skoro všetky lekárničky majú pokožku ako porcelán? prečo je to tak? počula som, že užívajú vitamíny s aminokyselinami...čo to znamená??