Nova poradna pre Akne

mmenoir

zuuzulka - diane 35 beriem treti mesiac.

7 rokov som sa trapila s akne (od desiatich) a liecila som sa aj u viacerych koznych. nic mi nepomohlo, NIC, ziadne detoxikacie organizmu, ani zineryt, ani skinoren, ani rsb, ani eclaran, ani eryfluid, ani draha kozmetika, NIC NIC NIC!!

po dvoch tyzdnoch diane 35 sa mi pokozka prestala mastit, po mesiaci menej vyrazok, teraz chodim uz bez mejkapu. a to som mala predtym naozaj PRISERNU plet...

moja rada znie, ak mozes brat hak a mas na to zdravotny stav, tak do toho chod. mne nepomohlo nic na svete, diane 35 blahorecim!!!

jancaca

Ahojte,
tiež mám problém s akné na chrbte, ale mám to trochu špecifické. Mám aj hnisavé vyrážky ale aj také s čiernymi bodkami - uhry. A ešte som ekzematička, takže prosím o radu. Počula som, že vraj pomáha ECLARAN 10. Máte s tým skúsenosti?

zuuzulka

kejka ano aj ja som si to vsimla ze vsetky mlade lekarnicky nemaju na tvari ani malinku botku boze co uzivaju HAK ci nejake vitaminy?alebo tie aminokyseliny

tomi

Mne poradte.......... Som uz stary pes a akne.. no mam s tym problem, aj kozmeticka mi dala akneroxid a nic, potom som bral roaccutane ten silnejsi a tiez nic... teda chvilu zaberal a potom zas jak predtym... ak odpise niekto aj na mail mozne aj foto ak by niekto vedel poradit

sesi

ako ja na buduci mesiac menim minervu za yadine ale ze vraj minerva je najsilnejsia na akne tak neviem ci sa mi teraz zhorsi alebo co som z toho sklamana:(((