90 dnovka od 2.03 prida sa niekto??

meduska

ahojte-tak som sa dnes vazila-ale myslim,ze vzhladom na tie zenske veci moje telo zadrziava teraz vodu-cize by som mala mat Kilo dolu od posledneho vazenia - inak to vyzera na 4 kila-ale este na sebe nic nepocitujem a nevidim

meduska

este ani jeden ovocný som poctivo nevydrzala-a ani dnes-mam chripku-doma su tiez chorí-tak som varila kapustnicu a dala som si-na obed

anavi

ahojte...tak ja posledne dni nasledujem medusku a ako aj na potvoru aj ja mam svoje dni teraz a to som ako utrhnuta z retaze takze sa radsej ani nehlasim lebo sa za seba hanbim...takze este taky den budem mimo a pridam sa na skroby uz dufam....a pekny den vam prajem

meduska

ahojte kočky - tak aj ja sa priznavam-ze mavam prehresky-ale uz nezeriem tak, ako to byvalo kedysi-a este stale som sa nezbavila nafukovania.
Ja sa odvazim zajtra rano a uvidim-lenze momentalne mam svoje dni a este ma drapila sialena chripka . . . som ako zbitý pes . . . ved napisem, ako som dopadla

binka

ahojte zienky.tak sa hlasim po dlhsom case a neuspesne:(sa za seba taaaaaak hanbim.boze ked si predstavim ako dlho uz chudnem a ze staci vazne iba malicko a uz som sa tym nemusela trapit tak mi je az do placu.lenze ked ja to vzdy skazim a vzdy zacinam odznovu,uz niekolko rokov:(.dnes som opat zacala ale vecer som to zakoncila cokoladou.strasnee.ale idem dalej,nesmiem sa vzdavat...

ajka36

Ahojte,takze som jedna s tych, ktore zacali dietu 2.3.som tu a hlasim sa tak ako pred tyzdnom po vazeni.Dnes to bolo len kilo oproti minulemu tyzdnu, ale mam na to vysvetlenie.Pomiesala som si dni, kedze sme boli na lyzovacke a tak to musim stabilizovat.Od zaciatku diety je to dokopy 5 kg dole a co je dolezite vsimol si to aj manzel.A ked si to vsimol on tak sa asi nieco so mnou deje a je to aj vidno-myslim tie kila dole.Co na sebe badam, citim sa skvele a prestala som mat busenie srdca, co znamena, ze sa mi znizil tlak a lieky uz nie su potrebne.Momentalne to mam asi lahsie oproti niektorym z Vas, lebo som na materskej a mozem tomu venovat pozornost.Takze drzim Vam palce.Verim,ze to dotiahneme do uspesneho konca.