Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odstávajúce uši

Príspevok v téme: Odstávajúce uši
jafka

chcem vediet vas nazor na odstavajuce usi...odstavaju mi uz od malicka,ale operaciu z istych dovodov nemozem podstupit.nosim rozpustene vlasy, ale nikedy mam chut si urobit aj iny uces, ale ked si ho urobim, tak to kazia usi...neodstavaju velmi, ale mne to vadi...a preto chcem pocut nazor ostatnych na odstavajuce usi.diki za nazory:)

-----
Korekcia odstávajúcich uší (otoplastika) www.zdravie.sk

ethel

:-))) a čo ak sa mýliš? čo ak taká dobrá nie som? Vieš kolko mám chýb?Ani nechci vedieť..mením sa každý deň:-)))
No vieš,môj muž by asi sotva išiel,lebo jeho je problém dostať na návštevu rodiny:-)))) on je proste iný..

sara

preco by ta nepustil?tak zober aj jeho a malu budete mat taky vylet.pochodili by sme si.mohli by sme ist aj k nam na chatu,gulas by sme navarili niake opekacky.bolo by fajn.rada by som ta osobne spoznala.musis bit velmi dobra.myslim si ti od prveho dna ako si mi odpisala na moju otazku.no ked sa mi uska zahoja ratam s tebou ze nieco poriesime.

ethel

študovala som v Martine..tým smerom už nechodím,ale stretnúť sa môžme,len muž ma nepustí....keď budú ušká zdravé,niečo vymyslíme..

sara

mas uplnu pravdu.usmev a pochvala je viac ako vsetko.ethelka chodievas aj do ziliny?viem ze si z BB ale,mohli by sme sa niekedy stretnut ak by si mala zaujem a cas.nie je to az taka dialka.chcela by si?

ethel

bolia vraj 2-3 dni trošku,ale to predsa zvládneš a budeš kočka ako lusk..na to mysli:-))
To ma mrzí,že ste boli v nemocnici a že boli na teba milé sestričky..to lieči viac ako lieky...

sara

ano hladala som ta a tiez som nebola dlho na net lebo bola som z malym v nemocnici mal brusnu chripku a boli sme uz z tolkeho vracania dehidrovany.tak sme tam pobudli ale hlavne ze je uz v poriadku.sestricky boli ku nam velmi mile hned som si na teba spomenula ze urcite si aj ty taka dobra.a doktory boli fajn.lezkali sme na infekcnom bali sa ze mame salmonelozu no vysledky potvrdili ze nie je to tak.tak som sa bala.no uz je to za nami.ethelka myslis ze tie uska ma budu moc boliet?

ethel

všetci poslúchajú,hlavne ja:-))) Som rada,že sa ti zlepšuje nálada,keď ma vidíš:-))) len neviem čím to je:-))) ale teší ma to..dlho som ťa ani ja nečítala...a dozvedela som sa,že si tu dlho nebola..:-( Prečítala som si aj tvoj odkaz,že ma hladáš-velmi pekňunké..to sa mi nestáva:-)))) Teším sa s tebou na tie ušká,už budeš kočka,len dúfam,že to nebude až tak bolieť a budeš môcť spávať...ale pre krásu si treba vytrpieť..aj pre splnenie snov si treba niečo vytrpieť..

sara

to som velmi rada ze som ta zastihla.uz sme si dlho nepokecali.zas budem mat o cosi krajsi den.vzdy mi spravis dobru naladu.co robkas?co praca uz lepsie?posluchaju ta?

sara

ahoj moja mila ethelka mas sa?ja celkom fajn a hlavne pre dobry datum.uz len tento vikend a je to.hrozne sa tesim.sak sa mi ozvi ak budes mat cas.pa