Odstávajúce uši

Príspevok v téme: Odstávajúce uši
jafka

chcem vediet vas nazor na odstavajuce usi...odstavaju mi uz od malicka,ale operaciu z istych dovodov nemozem podstupit.nosim rozpustene vlasy, ale nikedy mam chut si urobit aj iny uces, ale ked si ho urobim, tak to kazia usi...neodstavaju velmi, ale mne to vadi...a preto chcem pocut nazor ostatnych na odstavajuce usi.diki za nazory:)

-----
Korekcia odstávajúcich uší (otoplastika) www.zdravie.sk

kaja66

Pred dvoma rokmi som platila svojej dcere tuto operaciu a bolo to okolo 10 000,- myslim aj s prevezom ale platila som to na splatky myslim ze quatro. tak ze ak nemas peniaze a to su tie iste dovody tak skus splatky. vidim na dcere s akou radostou nosi konecne cop a vypnute vlasy. /ked jej to robili uz mala skoro 18 rokov/

ethel

Ahoj Saruška,aj ja som sa práve zapla:-)))Dnes idem do poobedky,tak tu budem len do 11:40,potom sa musím obliekať a tak...

sara

uz som tu ethelka.aj ty si?no zial pochopenie by aj bolo ale praca vola.a tu v ziline to ambulantne nerobia musis zostat jeden den.tak takto je to u nas.ale potom zostanem niaky cas doma az nechodim s obvezom.uz len tento víkend a pride utorok a sup do nemocnice.tak sa tesim.ozvi sa pa.

4you

ahoj, mne teda odstavaju usi velmi!!!mam 16rokov a niesme na tom financne tak dobre aby som si chodila na plastiku.no musim si zialbohu zarobit sama.ale vsade kde som pozerala to stalo okolo 15000!!!neznama kde ti to spravili za 7litrov?

ethel

Saruška,ale ušká robievajú ambulantne,takže si v nemocnici neoddýchneš:-))) ok,zajtra pokecáme.To nemáš nikoho,kto by ťa vedel pochopiť?

sara

toto jedine ma naplna.moja rodinka je mi vsetkym.a potom vysledky vo firme.a teraz som nasla toto forum a teba a to moc tesi.konecne si z nekym normalnym pisem a vie ma aj pochopit.no uz za chvilku pojdem pomaly domov.na dnes mi v praci staci.potom vecer este doma porobim papiere a pokoj.ja si uz len v tej nemocnici odichnem.no zas mi bude maly chybat.no uz to niak zvladnem.tak za chvilku ta opustim a zajtra si dufam napiseme cosi.tak ti prajem pekny den a prijemnu nocnu sluzbu.pa pa pa pa pa pa pa ...