Odstávajúce uši

Príspevok v téme: Odstávajúce uši
jafka

chcem vediet vas nazor na odstavajuce usi...odstavaju mi uz od malicka,ale operaciu z istych dovodov nemozem podstupit.nosim rozpustene vlasy, ale nikedy mam chut si urobit aj iny uces, ale ked si ho urobim, tak to kazia usi...neodstavaju velmi, ale mne to vadi...a preto chcem pocut nazor ostatnych na odstavajuce usi.diki za nazory:)

-----
Korekcia odstávajúcich uší (otoplastika) www.zdravie.sk

sara

ahoj ethelka.uz som zasa tu.mala som troska volno a doma som nebola tak som ti nepisala.ale tesim sa ze si sa ozvala a som rada ze si v pohode.pa

kolenozrut

Mozem ti poradit akurat tak pokus... Co takto skratit si vlasy, ale nie na kratko, len tak aby sa nepovedalo ze su dlhe (dajme tomu tak 4-6cm okolo usi, zvysok podla uvazenia) a bud do spicata, alebo skus afro-uces...podla toho na co sa citis:)

ethel

čo vám mám na toto povedať??aj ste ma rozosmiali aj slzy vyhrkli...je to príjemný pocit,keď luďom chýbam,aj mne ludia chýbajú....Ste ma normálne rozhodili...fňuk...ďakujem a budem robiť všetko pre to,aby som vám to vrátila...a na záver:nie je všetko zlato čo sa bliští...ale dobre mi to padlo...samozrejme,že som a budem aj vaša...ja sa rozdám rada...

sara

aj ja jej to prajem je fajn.ano to pekne povedala ze jej staci podakovanie a usmev.len tak dalej.nech jej to vsetko vynde.

samko r.

Pacienti ju musia milovať, aspoň podľa toho čo písala minule./že pre ňu nie je rozhodujúce čo je na výplatnej páske, ale úsmev pacienta a radosť že ju vidí/. V súkromí bude určite tiež taká. Dúfam, že je manžel na ňu dobrý, že si dobre vybrala.

sara

ja som napisala do temy o usiach a hned mi ethel odpisala potom sme si zacali pisat ohladom operacie a pisali sme si potom casto.hned som zistila ze je to dobra zena je sa od nej co ucit.dobre sa mi snou pise,je ina ako ostatne vie cloveka pochopit mozno z vlastnych skusenosti.neviem aka je v sukromy ale verim ze jej dcerka je na nu pysna ma dobru maminu.ak je vydata urcite je aj manzel velmi spokojny.je dobra.

samko r.

Elka je výborná žienka hneď na prvý pohľad, máme si stále čo povedať, poradí svojou skúsenosťou, sem tam prehodíme nejakú srandu a tak ideme stále. Ju musí mať človek rád. A je rozumná.

sara

ahoj tak uz som vas nasla.ste dobry kamosi co?pekne si tam vypisujete.ste super mam rada take pekne vztahy.samko ty musis byt dobry chalan malo ktori si takto vypisuje z babami.