Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odstávajúce uši

Príspevok v téme: Odstávajúce uši
jafka

chcem vediet vas nazor na odstavajuce usi...odstavaju mi uz od malicka,ale operaciu z istych dovodov nemozem podstupit.nosim rozpustene vlasy, ale nikedy mam chut si urobit aj iny uces, ale ked si ho urobim, tak to kazia usi...neodstavaju velmi, ale mne to vadi...a preto chcem pocut nazor ostatnych na odstavajuce usi.diki za nazory:)

-----
Korekcia odstávajúcich uší (otoplastika) www.zdravie.sk

ethel

Saruška prepáč,včera som bola v robote a nepodarilo sa mi nájsť túto tému a prihlásiť sa mi tam nedá...Ozaj tie ušká neboleli ani na druhý deň?

sara

´mohol by si ist na operaciu usiek aj do ziliny nemas to daleko je tu skvely tym lekarou.odporucam z vlastnej skusenosti.som po operacii usiek tri tyzdne mam uz dole aj obvezy a vysledok je super.vobec neni ofacovana cela hlava ale iba okolo usiek.da sa to vydrzat neni to nic hrozne.operacia vobec neboli robili mi to v lokalnej anesteze a super.bola som za dva dni doma.ziadne velke bolesti som nemala a ak ti to moc vadi daj si to spravit chod do ziliny fakt to je v pohode.skus zajst ku psychologovi ze ti to moc vadi a ze sa ti smeju ona ti napise odporucenie a pojdes na to zadarmo.ja vobec nelutujem ze som na to bola iba toho lutujem ze som nesla davno.trapila som sa s tym 6rokov.drzim ti palceky.pa

poliewoocka

Dalo by sa to vyriesit operaciou-chiurg ti zo zadnej strany odoberie pruzok tkaniva a usi ti akoby prisije k hlave.Nosi sa potom taky obvaz okolo celej hlavy.Nie je to velky zakrok ale pomaha.Mala by si po probleme.Ale ak nemozes operaciu podstupit zo zdravotnych,nabozenskych alebo inych dovodov je len na tebe ci to budes brat ako handicap alebo sa s tym jednoducho zmieris a dokonca to budes brat ako prednost.Neverim ze by ta niekto nemal alebo prestal mat rad len kvoli MOZNO O TROSKU VIAC VYCHYLENYM USKAM...Hlavu hore!

yorker8

ahoj.chcel by som sa opytat,ze kto mi poradi v okoli Spisskej Novej Vsi nejakeho dobreho chirurga,ktory bi mi pomohol s odstavajucimi usami.dakujem

sara

ahoj ethelka asi si v praci no ja musim bezat ale zajtra sa zas ozvem.tak ti prajem pekny dnicek.a zajtra som tu zas.pa pa pa.

sara

ahoj ethelka.uz mam uska zahojene a som naozaj rada ze som na to bola.nicoho nelutujem akurat toho ze som nato uz davno nesla.vsetkym co maju takyto problem odkazujem ze to vobec neboli a nech nato idu preco by sa mali trapit nad tym ked to trva pol hodinku a maju to za sebou.pa

ethel

Ahoj Saruška..no konečne,že si sa ozvala...počítala som dni,kedy sa ti zahoja ušká:-))) Som strašne rada,že si spokojná a šťastná,že vyzeráš presne tak ako si vždy túžila vyzerať.

sara

ahoj ethelka uz som tu mam potom a super mam krasne uska ake som vzdy chcela.teraz musim bezat poobede sa ozvem.pekny den.