Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odstávajúce uši

Príspevok v téme: Odstávajúce uši
jafka

chcem vediet vas nazor na odstavajuce usi...odstavaju mi uz od malicka,ale operaciu z istych dovodov nemozem podstupit.nosim rozpustene vlasy, ale nikedy mam chut si urobit aj iny uces, ale ked si ho urobim, tak to kazia usi...neodstavaju velmi, ale mne to vadi...a preto chcem pocut nazor ostatnych na odstavajuce usi.diki za nazory:)

-----
Korekcia odstávajúcich uší (otoplastika) www.zdravie.sk

sara

ahoj ethelka dufam ze sa mi ozves ests kym pojdem na tie uska.nebola som dlho v praci tak som nemala kedy napisat.ale sak ak ma najdes napis mi.uz mam na to len 7.dni.tesim sa ako male dieta.uz aby som to mala za sebou.ak ma najdes ahoj.

sara

ahojte.dakujem ze ste mi odpisali.kocka a vysledok je dobry?mas uska podla svojej predstavy?si rada ze si bola nato?

stolicka

tak ti poviem,ze mala si si ich dat spravit este ,ked si bola mala vtedy by si to mala zdarma no teraz budes musiet platit okolo 6-9000korun

kocka

ahoj sara.ides na tu operaciu?to sa nemusis nicoho bat,to len ja mam taku smolu ze mi nic nevychadza.budem drzat palce.teraz je to uz o.k.ked sa ti to podari tak budes mat obviazanu hlavu 2 tyzdne,to nie je az tak vela.ja som mala 5 tyz.a potom budes KOCKA