Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odstávajúce uši

Príspevok v téme: Odstávajúce uši
jafka

chcem vediet vas nazor na odstavajuce usi...odstavaju mi uz od malicka,ale operaciu z istych dovodov nemozem podstupit.nosim rozpustene vlasy, ale nikedy mam chut si urobit aj iny uces, ale ked si ho urobim, tak to kazia usi...neodstavaju velmi, ale mne to vadi...a preto chcem pocut nazor ostatnych na odstavajuce usi.diki za nazory:)

-----
Korekcia odstávajúcich uší (otoplastika) www.zdravie.sk

sara

ahoj kocka ako myslis ze ta to bolelo bola si iba v lokale ked ta operovaly?ci potom ta to bolelo?aky si mala vysledok?velmi by ma potesilo keby si mi blizsie napisala o tvojom stave a preco si mala komplikacie?hnisalo ti to alebo ako.no potes ma a napis mi o tom viac.ako si mala zafacovanu hlavu iba okolo?napis mi tesim sa .

sara

ahoj ethelka uz som ti pisala kedy idem asi si zabudla.idem 5.juna za chvilku no tesim sa viac ako by som mala.ale som si ista ze pojdem.pa.

kocka

ja som pred dvoma mesiacmi bola na operacii a som veeelmi velmi rada,ale mala som komplikacie a v obvaze hlavu 5 tyzdnov a priserne to bolelo!!!skrabala som od bolesti po stene.hroza!!keby som sa mala znovu rozhodnut neidem.asi tak....

ethel

ahoj Sara...tak ty už máš akoby cestovnú horúčku,teda sa tak tešíš...:-)))ja sa ti nedivím...napíš mi potom presný dátum,aby som ti mohla držať palce..

sara

ahoj ethelka uz som tu zas.tak ty si mi bolo na nocnej.uz si si odichla?a uska no uz je to necely mesiac strasne sa tesim uz si odratavam dni uz aby to bolo za mnou.ak budes mat chut napis ahojkaj.

ethel

Ahoj Saruška,uložila som si ťa,ale včera som nemala náladu kukať do pc...a bola som v nočnej....Neboj,sledujem,či sa ozývaš...:-)))Teším sa s tebou,že už len mesiac a ušká budú ako nové:-)))

sara

ahoj ethelka moja.mam sa celkom dobre.a ty sa ako mas?ako v praci co mas nove?ja po starom ale utesuje ma datum za chvilu pojdem aj na tie uska.pa

ethel

sarinka...prepáč,ja si musím túto tému uložiť do oblúbených aby som ťa mohla lepšie nájsť:-) Včera som bola v robote a dnes idem tiež o 12.Ako sa máš?