Odstávajúce uši

Príspevok v téme: Odstávajúce uši
jafka

chcem vediet vas nazor na odstavajuce usi...odstavaju mi uz od malicka,ale operaciu z istych dovodov nemozem podstupit.nosim rozpustene vlasy, ale nikedy mam chut si urobit aj iny uces, ale ked si ho urobim, tak to kazia usi...neodstavaju velmi, ale mne to vadi...a preto chcem pocut nazor ostatnych na odstavajuce usi.diki za nazory:)

-----
Korekcia odstávajúcich uší (otoplastika) www.zdravie.sk

ethel

zase to ber tak,že si v tom dobrá a máš rodinku a to nech ťa vnútorne napĺňa...keď nevládzeš,pomysli na mňa..ja ti pošlem energiu,ty sa zhlboka nadýchneš a uvedomíš si,že si vlastne šťastná:-))))
Ako zvládam nočné? Už som si zvykla,aj keď vposlednej dobe ma to príšerne unavuje,lebo ťažko reagujem na buchnutie,kašlanie..keď je v noci ticho a toto sa ozve..vyskočím a som v pohotovosti

sara

veru nemuselo by.tak ides na nocnu?ako to zvladas?uz si si zvikla ze?mas pravdu hudba je tiez dobry liek rada pocuvam hudbu.najviac taku co ma zo zlej nalady dostane a pomoze mi fungovat dalej.vies niekto povie ze ved si mlada ake mozes mat problemy a stresy ale nevedia pochopit to co ten clovek robi comu sa venuje a kolko hodin pracuje.chapem ze som mlada ale mam tolko roboty ze nestiham a uz niekedy ani nevladzem.ked vedies firmu je to moc narocne a namahave.hlavne psychicky.obcas aj fyzicky.ja beham od rana az kolko raz do vecera kazdy den az do soboty.je to narocne ale zas ked si pomyslim na to ako to funguje a je to dobre.tak ma to pozbudi.

ethel

dnes by nemuselo pršať,lebo by som rada išla do nočnej pešo:-)))potrebujem prečistiť hlavu,nabrať energiu,popočúvať hudbu..:-)))

sara

to je nahoda co?sranda.jasne sak aj dcerenka sa rada prejde,len pobehajte po vonku je fajn.aj ja pojdem o troch pre maleho a budeme behat po vonku.len aby prsat nezacalo.

ethel

vonku je nadherne..si ma super stopla,presne teraz som sem nakukla..ty si to cítila?:-)))) nenakúpila som to čo som chcela,lebo ma čosi stiahlo domov..takže počkám na dcérku a pôjdem s ňou...

sara

dore len si chod pokupit co potrebujes.potom sa mi ozvi uz sa teraz tesim.ides dnes aj do prace?ja mam 22.a obcas sa citim aj 100.pa

sara

urcite sa nemylim.a ak by som sa aj mylila urcite si neni zla.kazdy mame obcas chyby no prejdu a je to ok.aj ja sa kazdy vecer menim na nervoznu babu lebo ta unava a stresy su hrozne.obcas si poviem ze by to tak nemuselo bit keby,lenze to keby nebolo tak neviem.tak hovoris ze by muz nesiel?nechce sa mu behat von za zabavov?ethelka mozem sa ta spitat kolko mas rokov?