Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odstávajúce uši

Príspevok v téme: Odstávajúce uši
jafka

chcem vediet vas nazor na odstavajuce usi...odstavaju mi uz od malicka,ale operaciu z istych dovodov nemozem podstupit.nosim rozpustene vlasy, ale nikedy mam chut si urobit aj iny uces, ale ked si ho urobim, tak to kazia usi...neodstavaju velmi, ale mne to vadi...a preto chcem pocut nazor ostatnych na odstavajuce usi.diki za nazory:)

-----
Korekcia odstávajúcich uší (otoplastika) www.zdravie.sk

sara

ahoj ethelka moja mila.uz som davno tu nebola no uska?su super.som spokojna nadovsetko skoro vobec to nebolelo dalo sa to vydrzat.ako sa mi mas?ja rovnako a s peknymi uskami este lepsie konecne si dam vlasy do copu tak ako som vzdy chcela.a co dcerka za chvilu zas do skoly uz sa pripravujete?a ty ethelka ako v praci?a co manzel poslucha?tak ti moja prajem vela uspechov a zdravia lasky pohody.dufam ze si na mna nezabudla a ozves sa mi.ahojkaj.

ehmqa

Mám 13 a tiež mám tento problem. Chcem ísť na operáciu ale nedovolia mi. Každý mi hovorí ako by mi išiel iný účes ale vôbec si ho nemôžem spraviť lebo sa hanbim.

letty

awooj jafka...mozes ist na operaciu ako moj kamarat ..jazvy ti tam potom ale ostanu .. nezabudni ¨co sa hovori ze baby ktorym odstavaju usi..dobre sexuju.....

nunulik

pocuj ked sa ty budes citit ze si pekna a mas super uces a budes sebavedoma tak ta tak budu aj ostatny brat a nikto si nebude vsimat tvoje uska.. proste bud sama sebou. Nikto necaka na to kedy zbada babu s ostavajucimi usami. A ked sa nikto taky najde kto by sa nateba kukal tak za to nestoji.

ancipa

Ahoj KAJA,nemáš sa čoho báť,injekcia za uškom nebolí,operácia trvá hodinku.Bolesť je potom asi dva dni,takže sa neobávaj,zvládajú to aj malé deti

doggy

cafte mohol by so mnou niekto kecnut o operacii usi...chysatm sa na nu lebo mam na jednom ucho od malicka nedorastenu alebo skor ani nenarastenu chrupavku...potreboval by som trochuaj povzbudit ak by sa tu nasiel taky clovek nech mi napise...diqi...

ancipa

Ahojte,bola som na operácii ušiek s malou v Medical centre na Bajkalskej ulici v BA,môžem povedať že boli super a majú prázdninovú akciu pre deti o 20% lacnejšie,som rada že to má malá za sebou.