Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odstávajúce uši

Príspevok v téme: Odstávajúce uši
jafka

chcem vediet vas nazor na odstavajuce usi...odstavaju mi uz od malicka,ale operaciu z istych dovodov nemozem podstupit.nosim rozpustene vlasy, ale nikedy mam chut si urobit aj iny uces, ale ked si ho urobim, tak to kazia usi...neodstavaju velmi, ale mne to vadi...a preto chcem pocut nazor ostatnych na odstavajuce usi.diki za nazory:)

-----
Korekcia odstávajúcich uší (otoplastika) www.zdravie.sk

x-men

Grace..--ja sa ta chcem spytat ,,,ze ako dlho trva to vybavenie tej operacie?
Co vsetko musim zrobiť aby som mohol na tu operaciu....
A este ked ti to robili bolelo to ?ale pravdu prosim...dik
Moze my hocikto odpovedat..budem vdacny za odpoved :-)

michael

ja chcem spytat ci existuje len jeden sposob operacie a to prisitie usi?
nedaju sa usi nejak vyformovat alebo co?

jafka

Noo tak po dlhom case som opat navstivila tuto stranku:)) a ako pozeram tak viacero ludi ma podobny problem ako ja:)) ale..ja som sa s tym uz ciastocne zmierila,uvedomila som si, ze su ovela dolezitejsie veci ako odstavajuce uska..aj ked ma to stale vnutorne hneva...a zavidim ostatnym ktorym usi neodstavaju..ale uvedomila som si, ze keby som isla na operaciu, tak bez tych odstavajucich usiek, to by som uz nebola JA...

grace

ehm_Qa vies mne rodicia tiez na to nechceli prispiet ani trochu tak som si povedala ze si na to nasetrim sama trvalo to dlhsie ale oplatilo sa! som asi 2 tyzdne po operacii a zachvilku budem mat obvaz dole a strasne sa tesim fakt to nelutujem aj ked som si vytrpela svoje ale oplati sa!

miso

sa pytam ci neexistuje inaksi sposob operacie ,,,niekde som cital ze usi sa daju aj tvarot nie len prisit k hlave,,,
mne napr. odstavaju usi...ale stacilo by ich trochu vytvarovat a bolo by ...a nie prisivat ,,
da sa to ?

alexia

ak nie ste v dobrej financnej situacii tak to pochopim ze ti to nechcu zaplatit. Ale ak to tak nie je ze si to mozte dovolit tak poviem ti ze tvoji rodicia su riadny egoisti!!!! prepac

ehm_Qa

lebo ma na to nechcu dat...pretoze mi to nepreplati poistovna a rodicia mi na to peniaze nedaju. A poistovna zevraj preplati len ked ide o nieco vazne a nie ked to chcem ja, ale ja si myslim ze mi fakt odstavaju aj mi to uz vela ludi povedalo ked som im ukazala. Len viete ako to v rodicovskych ociach ste vzdy bezchybny.