Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odstávajúce uši

Príspevok v téme: Odstávajúce uši
jafka

chcem vediet vas nazor na odstavajuce usi...odstavaju mi uz od malicka,ale operaciu z istych dovodov nemozem podstupit.nosim rozpustene vlasy, ale nikedy mam chut si urobit aj iny uces, ale ked si ho urobim, tak to kazia usi...neodstavaju velmi, ale mne to vadi...a preto chcem pocut nazor ostatnych na odstavajuce usi.diki za nazory:)

-----
Korekcia odstávajúcich uší (otoplastika) www.zdravie.sk

grace

no obvaz som mala na hlave asi tak 2 tyzdne a cervene usi? no boli trosku odrete aj cervene ale po tyzdni uz boli take akokeby sa nic nedialo

michael

jak dlho si mala obvazy na hlave?
po operacii si nemala nahodou take cervene usi...
chcem ist na to ale nechcem vela v skole vymeskat

grace

x-men vies co stacilo len zopar mailov a potom som zavolala plastickemu chirurgovi a povedal mi ze kedy mi moze dat termin a dohodli sme sa. Ja som si myslela ze to trva dlhsie a je to zdlhave ale vobec nie, no a k operacii no bolelo hlavne umrtvovanie to naozaj bolelo ale da sa to vydrzat potom uz neboli nic len citis ze co ti robia to je dost blby pocit. Som rada ze to uz mam za sebou ale nelutujem proste to treba vydrzat.

michael

ehm_Qa - vies jaky mam problem ja? Ja sa neodvazim povedat mame ze chem ist na operaciu...aj ked by asi suhlasila bojim sa jej to spytat

ehm_Qa

michael .. ked uz dve usi :D:DD: aj mne odstavaju dve usi a chcem ist na operaciu. Ale rodina je proti tomu pomoc. :(

tommy13

Michael ani nie nevyzera.Rovnomernost nie je ani v prirode.A zas az take viditelne to neni.Ale ja si chcem to dat spravit len neviem teda ako sa bude lisit operacia..

tommy13

Ahojte vsetci!Mne osobne ludia s odstavajucimi uskami nevadia nahodou dievcata s takymi uskami su sexi.Aj ja mam vsak problem s odstavajucimi uskami no vlastne ale asi inaksi ako vy vsetci ja mam totiz lave usko uplne v poriadku mam ho pekne pri hlave no proste vobec mi neodstava ale prave ano a to preto ze zo zadu na vrchu mi nenarastla chrupavka.Tak ze je to vrodene.Ake nosim vlasy no take pod usi dlhe a vraj mi kratke ani nejdu nielen koli tomu jednemu usku ale celkovo mi nesedia.ked som bol mensi tak sa musim priznat ze som nebol tercom posmesok a ani teraz no ale tak za dva mesiace budem mat 16 a rozmyslal som ze si tu deformitu uska dam spravit len ze keby to bolo ako mate vy ze vam odstavaju obidve uska tak hned si to dam spravit..len ja mam iba jedno preto si kladiem otazky ako sa bude lisit zakrok od normalneho?ci sa da operovat iba to jedno usko?a hlavne odkial zoberu ten kusok z vrchnej casti chrupavky cital som niekde ze sa na to pouzije implantat.no neviem bojim sa ze ked mam takyto deformit bude zakrok bolestivejsi dlhsi a ze sa ani nepodari...sem tam mi povedali kamarati ze mozem byt vraj rad ze mi odstava len jedno usko a nie obidve no podla mna ak nemate kusok z chrupavky a odstava vam iba jednoo usko podla mna to je horsei ako keby vam odstavali obidve.:D