Odstávajúce uši

Príspevok v téme: Odstávajúce uši
jafka

chcem vediet vas nazor na odstavajuce usi...odstavaju mi uz od malicka,ale operaciu z istych dovodov nemozem podstupit.nosim rozpustene vlasy, ale nikedy mam chut si urobit aj iny uces, ale ked si ho urobim, tak to kazia usi...neodstavaju velmi, ale mne to vadi...a preto chcem pocut nazor ostatnych na odstavajuce usi.diki za nazory:)

-----
Korekcia odstávajúcich uší (otoplastika) www.zdravie.sk

palo16

Cafte mam 16 ,mne tez odstavaju usi nie moc ale vadi mi to...ale nechcem ist na operaciu,neda sa to spravit inak???proste ze by som pre to neco robil...napr nosil capice casto alebo prilepoval usi na noc k hlave alebo nieco podobne... PORADTE MI NIEKTO PROSIIIIIIM napiste mi na mail niake rady pre mna..:] dakujem pekne

matulenkax

viete mi poradit, ktore dobre stredisko je niekde v centri BA? musim ist autobusom a nechce sa mi cestovat na druhy koniec mesta.
Inak som tu operacia podstupila pred 7 rokmi niekde v Petrzalke. Je to lepsie, ale stale to nie je ono. Ja som ich mala nielen odstavajuce, ale vrch akoby zlomeny. No vazne nic moc :-) Copy este nenosim, ale aspon mi tie usi konecne nie su vidiet cez rozpustene vlasy. dakujem za rady

grace

no inaksie ja som sa bala ze ma to bude boliet este dlho a pritom nic teraz, preto nechapem ked dsjngi pise ze ho to bolelo pol roka na nevydrzanie a este dva roky potom, no neviem ale ja mam taky pocit akoby som ich uz mala od narodenia take a akoby mi nikto nic s nimi ani nerobil. Vlastne tie usi bolia tak prvy tyzden ked je este obvaz na hlave ale s ibalginom sa to da lahko zvladnut potom ked daju obvaz dole to boli len preto ze su uska este take oskrete. A s tym sportovanim no sportovat sa moze aj hned ale len s celenkou asi zo mesiac.

dsjngi

strasne to boli este dva roky po tom..ked mi dala jedna spoluziacka facku tak sa netrafila na tvar a pleskla mi po uchu..to osm mal asi dva mesiace po tom..vacsiu bolest som nikdy nezazil...proste to trva aj dva roky a viac kym sa ti to vrati uplne do normalu..prvy polrok je na nevydrzanie..na dotyk boli setko..ale ja som aj tak spokojny :D aj ked sa mi trocha jedno vratilo ale co uz..lepsie jak predtym..a budes mesiac nosit kuklu :D:D

simonqaa

cawte...chcela by som si dat operovat usi,lebo mi odstavaju a mne to dost vadi..mam 16 rokov...kolko by to asi stalo??kde je operacia najkvalitnejsie a najlacnejsia?..je o v 16 vhodne??

murka

A kde sa nachadza to sukromne zariadenie Chirkotz ak smiem vediet? alebo viete o nejakom dobrom plastickom chirurgovi v banskobystrickom okrese?

katarina

ahojte. moja mamina bola na korekcii usnic asu 11 rokov dozadu este v cechach. Uska ma pekne :-). Ja som bola na korekcii pre 7 mesiacmi takisto u plastickeho chirurga Šimkanina v sukromnom zariadeni Chirkoz. Spokojnost, tesim sa z novych usiek. KOnecne mozem mat vlasy v cope..:-)