Odstávajúce uši

Príspevok v téme: Odstávajúce uši
jafka

chcem vediet vas nazor na odstavajuce usi...odstavaju mi uz od malicka,ale operaciu z istych dovodov nemozem podstupit.nosim rozpustene vlasy, ale nikedy mam chut si urobit aj iny uces, ale ked si ho urobim, tak to kazia usi...neodstavaju velmi, ale mne to vadi...a preto chcem pocut nazor ostatnych na odstavajuce usi.diki za nazory:)

-----
Korekcia odstávajúcich uší (otoplastika) www.zdravie.sk

jaja

annanana25.. bude ma to stat 10 000 Sk, za konzultaciu som platila 300 Sk..ani neviem preco som si vybrala rooseveltovu nemocnicu.. v ten den ked som sa rozhodovala, kam ist, tak mi v novamede nikto nedvihal telefon a ked som volala do rooseveltovej nemocnice, tak mi hned povedali, ze mozem prist na konzultaciu a rozhodnut sa.. ten doktor, ktory ma prijal, sa mi zdal prijemny a uz ma tych operacii za sebou dost.. v novamede som nebola ale netvrdim, ze tam tiez nie su prijemni a skuseni odbornici.. ty si ake info pocula o novamede a rooseveltovej?

annanana25

ahoj jaja akom si vyberala doktora? A prečoo v Roosveltovej nemocnici? Bola si sa popítať aj v NovaMede? A kolko ťa to bude stáť? Prepáč tolko otázok naraz ale aj ja som z BB a rozmýšlam o operácii a potrebujem na začiatok nejaké info. dík

Jana C

ALL
ahojte, ja som v januári podstúpila otoplastiku u MUDr. Mládeka v celkovej anestéze. Ak máte otázky, píšte na jennyk@centrum.sk

ihuan

ahojte, kuknite na stranku www.omlazeni.cz su tam rozne prispevky a diskusie, ktore vam isto dodaju odvahy alebo vam pomozu ak sa neviete rozhodnut, tu sa tato diskusia hybe strasne pomaly :-D papa

evulienka84

..ja sa ten operacie obavam zo dna na den viac.. viem, ze sa ta operacia vykonava vacsinou v lokalnej azesteze.. no ja by som sa najradsej dala operovat v celkovej.. treba pred operaciou v celkovej anesteze nejake specialne vysetrenia? ma to uz niekto za sebou tymto sposobom? ja jednoducho neznesiem ten pocit, ze by ma niekto ,,otvaral za ziva,, :-(

evulienka84

Ja sa tiez chystam na operaciu o dva tyzdne, no trosku sa obavam, dufam ze vsetko dobre dopadne a nebude to velmi boliet, ja som totiz strasny bojko :D

jaja

ahojte..tiez som sa trapila od malicka koli odstavajucim uskam.. no az pred tyzdnom som sa konecne odhodlala a isla som sa objednat na operaciu.. objednali ma na 22.decembra, vianoce a silvester teda prezijem s obvazmi na hlave, no kym pojdem do prace, tak uz by mali byt obvazy dole.. ma niekto skusenosti s plastickym chirurgom z Roosveltovej v BB MUDr.Bielskym? ..dufam, ze operacia dobre dopadne.. a ak sa niekto boji bolesti, myslim ze to nebude nic strasne.. ved takuto operaciu robia aj detom v mensom veku.. a ked to oni vydrzia, tak pre nas dospelych to bude nic :-)