Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odstávajúce uši

Príspevok v téme: Odstávajúce uši
jafka

chcem vediet vas nazor na odstavajuce usi...odstavaju mi uz od malicka,ale operaciu z istych dovodov nemozem podstupit.nosim rozpustene vlasy, ale nikedy mam chut si urobit aj iny uces, ale ked si ho urobim, tak to kazia usi...neodstavaju velmi, ale mne to vadi...a preto chcem pocut nazor ostatnych na odstavajuce usi.diki za nazory:)

-----
Korekcia odstávajúcich uší (otoplastika) www.zdravie.sk

petra22

ahojte
mna caka operacia usi 10.3. idem do ruzinovskej nemocnice a uz zacinam mat z toho strach. videla som tu prispevok od PET. prosim ak mozes, napis mi do mailu meno doktora, ktory ta operoval. dakujem velmi pekne

maaarcus

Ja som po operacii usi operoval ma skveli doktor Mudr.Mazur ma sukromnu kliniku v Ziline vrele doporucujem som spokojny turban som mal dole po 5 dnoch a nosim uz len celenku s vysledkom som spokojny,keby chcel niekto kontakt nech napise aj blizsie info isiel som na konzultaciu a o 5 dni ma uz operoval odporucujem tochto skveleho doktora.

lelunka

caute vsetci ja som akurat dnes po zakroku a mozem povedat ze to nebolo velmi prijemne a som rada ze uz mam po tom:Dno ako doktor hovoril ze najhorsie budu tie injekcie na tom ale tie vobec neboli ale mne sa to pocas operacie zacalo odmrtvovat tak mi museli dat aspon dalsie dve:Dale vcelku sa to dalo prezit teraz to dost stipe ale podla mna je to porovnatelne ako s navstevou u zubara,takze don`t worry:)

pet

Ahojte,ja som po operacii usnic uz to bude treti tyzden a uplne sa moja liecba lisi od vasich ja od zakroku mam na hlave obvaz a bola sem iba raz na preveze stale ho mam az v 21.den mi ho daju dolu to je za par dni...a potom budem iba nosit celenku ked pojdem spat mi povedal doktor asi tak tyzden...je to vyborny doktor je z ruzinovskej nemocnice v ba a ked sem si citalal vasu liecbu tak mi je s toho divne cicstit si uci niecim liecivym po operacii je podla mna velmi riskantne a neodborne...a uz po tyzdni mat iba celnku?neviem len drzim palce aby vam to dobre dopadlo a boli ste spokojne...