ahojte usiacikovia :-) ja uz mam tiez po operacii, konecne mi dali z hlavy dole aj obvazy, nosila som ich len tyzden, nebola som ani na preveze a teraz mam nosit dalsi tyzden len vlnenu celenku po cely den a potom uz iba na noc 6 tyzdnov.. ja tu celenku budem nosit radsej dlhsie, aby sa mi naspat nevratili :-) .. uska si mam cistit repikom nanesenym na obvaze a jemnucko nim potierat kozu za uskami aby mi tie samovypadavacie stehy rychlejsie vypadli.. ked si dam celenku z hlavy dole, je to taky zvlastny pocit a trosku ma boli hlava, ale to je asi normalne, uska si len musia zvyknut, ved boli pod tym strasnym obvazom cely ten jeden tyzden.. ale dalo sa to vsetko vydrzat.. s tvarom usiek som spokojna, obidve vyzeraju rovnako, ale po case sa vraj mozu odchylit, preto som si ich dala prisit tesne ku hlave.. vysledok operacie bude vraj vidno po takych 2 mesiacoch, tak sa este predcasne nechcem tesit, aby som to nezakrikla.. :-) co sa tyka spanku, spavam len na chrbte a casto sa mi v noci neda spat a budim sa.. na boku sa este neodvazim spavat, nechcem riskovat ze si tie moje nove uska zdeformujem.. no snad budu dobre vyzerat aj po dlhsom case, aspon tak ako teraz .. :-)takze operaciu odporucam vsetkym, ktory maju podobny problem a rozmyslaju nad nou.. niet sa coho bat.. pekny den