Odstávajúce uši

Príspevok v téme: Odstávajúce uši
jafka

chcem vediet vas nazor na odstavajuce usi...odstavaju mi uz od malicka,ale operaciu z istych dovodov nemozem podstupit.nosim rozpustene vlasy, ale nikedy mam chut si urobit aj iny uces, ale ked si ho urobim, tak to kazia usi...neodstavaju velmi, ale mne to vadi...a preto chcem pocut nazor ostatnych na odstavajuce usi.diki za nazory:)

-----
Korekcia odstávajúcich uší (otoplastika) www.zdravie.sk

ahojte

ahojte,viete mi odporucit nejakeho dobreho plastickeho chirurga na usi??Bola som totiz uz 2kraT na operacii u prof.Fedelesa a neurobil mi to pekne..

elly

ahojte! ja mam tiez asi tak tyzden po operacii a nosim uz iba celenku, ale mam jeden problem, usi mam zosite samovypadavajucimi stehmi.. doktor mi vravel ze si ich mam cistit alkoholom aj poza ucho aby sa tie stehy trosku zbrusili, no ked si tie usi cistim, dost je to citlive a bojim sa ze si tie stehy roztrhnem, a zaroven sa obavam, ze budem mat nakoniec hrcky za uchom len koli tomu ze mi tie samovypadavajuce stehy nevypadnu.. ma s tym niekto nejaku skusenost? prosim poradte, lebo som zufala a neviem co s tym !!!

jaja

ahojte usiacikovia :-) ja uz mam tiez po operacii, konecne mi dali z hlavy dole aj obvazy, nosila som ich len tyzden, nebola som ani na preveze a teraz mam nosit dalsi tyzden len vlnenu celenku po cely den a potom uz iba na noc 6 tyzdnov.. ja tu celenku budem nosit radsej dlhsie, aby sa mi naspat nevratili :-) .. uska si mam cistit repikom nanesenym na obvaze a jemnucko nim potierat kozu za uskami aby mi tie samovypadavacie stehy rychlejsie vypadli.. ked si dam celenku z hlavy dole, je to taky zvlastny pocit a trosku ma boli hlava, ale to je asi normalne, uska si len musia zvyknut, ved boli pod tym strasnym obvazom cely ten jeden tyzden.. ale dalo sa to vsetko vydrzat.. s tvarom usiek som spokojna, obidve vyzeraju rovnako, ale po case sa vraj mozu odchylit, preto som si ich dala prisit tesne ku hlave.. vysledok operacie bude vraj vidno po takych 2 mesiacoch, tak sa este predcasne nechcem tesit, aby som to nezakrikla.. :-) co sa tyka spanku, spavam len na chrbte a casto sa mi v noci neda spat a budim sa.. na boku sa este neodvazim spavat, nechcem riskovat ze si tie moje nove uska zdeformujem.. no snad budu dobre vyzerat aj po dlhsom case, aspon tak ako teraz .. :-)takze operaciu odporucam vsetkym, ktory maju podobny problem a rozmyslaju nad nou.. niet sa coho bat.. pekny den

anonym ji

aj mne odstavaju usi - ani mi nevadi moc co si rikaju ostatni to mi je dost jedno ale ja by sem sa urcite lepsi citila - mam 16 roku a aj bez mojich problemu s usama mame doma dost ostatnych - takze sem rada ze nemam zdravotne problemy a to je pro mna najdulezitejsi a ked je nekdo naozajstrny kamarat .... tak mna bude brat taku jaka sem a urcite sa za mna nebude hambit alebo mna odstrkovat iba kvuli usam, kere sa aj tak daju zakryt ucesem vykuzlenym za chvilku - staci len zajit ke kadernicke- a este neco - ten do ma problem s tyma usama a vadi mu to tak ten asi moc stoji pred zrkadlem - co je pravdepodobne aj muj pripad ale postupne to vypustam- teda myslim to sustredzeni sa na usiska- proste mna to uz nebavi sa tym zatazovat - odstavaju tak odstavaju - nejsem jedina a ani posledna kera na operaciu s tymto komplexem nejde a tu vubec na temto svjece nejde o nejake posrane odstavajuce usi - nechocte na operacie - v prirodzenosti je krasa nech vypadame jak sceme ( zahoracka ze slovenska ) papa

dlubka

poradite mi prosim niekoho sikovneho y okolia BA alebo v BA na korekciu usiek pre dcerku. rozhodla sa , tak zistujem, kde a ako to ide. hladam referencie. ma 6 rokov. dakujem .dlubka@azet.sk

anonym44

awoj ema sladka...da sa to robit v kezmarskej nemocnici.doktor ktory to robi hovori ze v poprade to nevedia robit poriadne...ak by si chcela vediet viac daj mi tvoj mail a ja ti vsetko napisem co sa toho tyka..

ema sladka

ahojte moj problem je taky ze mi odstava jedno usisko .) v januari sa vydavam a chcela by som sa nejak pekne ucesak chcem sa spytat ci nevie niekto ci to operuju aj v popradskej alebo kezmarskej nemocnici a ako dlho sa caka na operaciu ako dlho sa to hoji ci treba podstupit nejake vysetrenia a take bezne veci okolo toho prisim dajte mi vediet na email cim skor bo tuto stranku nenavstevujem len tak nahodne som ju nasla tak pisem ci sa tu nahodou nenajde nejaka dobra dusicka co mi poradi ako nato lebo do svadby uz nemam vela casu tak sa majte pekne a vsetkim prajem nech sa dary papa .)))

aďka17

Ahojte vsetci, len som Vas tu prisla trosku skuknut a precitat, drzim vsetkym palce ktory sa nato dali :O) Urcite neolutujete, ja som to podstupila pred 3 mesiacmi a je to super :O)
(7adina7@centrum.sk)

anonym44

awoj evulienka84..ja som pred par dnami bola na tej operacii a vpichli mi to asi do 5 miest..aspon sa mi tak zda :D ale ked ti mozem poradit nevyzvedaj sa moc o tej operacii uvidis ze to budes ovela lepsie znasat ked nebudes vediet co ta caka...lebo sa len zbytocne vystresujes.. ale to je len môj nazor

evulienka84

mohol by mi prosim vas niekto napisat, na ake miesto sa presne pichaju tie injekcie a ake mnozstvo pri lokalnom umrtveni??? dakujem :-D