Odstávajúce uši

Príspevok v téme: Odstávajúce uši
jafka

chcem vediet vas nazor na odstavajuce usi...odstavaju mi uz od malicka,ale operaciu z istych dovodov nemozem podstupit.nosim rozpustene vlasy, ale nikedy mam chut si urobit aj iny uces, ale ked si ho urobim, tak to kazia usi...neodstavaju velmi, ale mne to vadi...a preto chcem pocut nazor ostatnych na odstavajuce usi.diki za nazory:)

-----
Korekcia odstávajúcich uší (otoplastika) www.zdravie.sk

siskus

ahojte aj ja by som moc rada išla na tu operáciu,ale neviem či to robia aj v žiline to by bolo najlepšie bo naši by sa asi ťažko trepali so mnou až do BA, bo su dosť proti tomu...chcela by som si to dať spraviť už toto leto už aj peniažky mam na to odložene.....prosim odpište mi niekto.

cat

jafka, ked hovoris, ze neodstavaju velmi, tak mozno to bude len vecou zvyku, daj si na skusku cop, ze co to s tebou spravi :))

sedmikraska

ELZA to vobec nevadi kolko mas rokov, chodia tam aj urcite starsi a ak ta to fakt tak hneva, tak tam zajdimne to trvalo aj z objednanim 1.5 mesiaca a dnes uz copiky aj von!! Taky nezvyk po tolkych rokoch :)

elza

Caute usiaci,
mam pocit, za ja som tu najstarsia, ale s rovnakym problemom. Mam 27, a usi mi neodstavaju klasicky, ale ja ich mam hore take spicate, takze mi odstava iba vrchna cast. Vsetci hovoria, ze ich mam normalne, ale vyzeram ako upir. A ci som sa zblaznila, ze to chcem riesit teraz a nie v detstve. Ibaze rodicia ma presviedcali, ze mi neodstavaju a bla bla. Keby ste videli moju fotku ako dieta, tak by ste sa riadne pobavili. Maly ufon! Rada nosim vlasy v cope, alebo rozne ine ucesy, nez len rozpustene a stale sa kontrolovat, ci mi netrcia usi! Zial cop nosim iba doma. Des! Myslite, ze bude trapne, ked si to dam zoperat tak neskoro?